Με γαλάζιο κολλητό φόρεμα έξω από μαιευτήριο: Βούρκωσε μπροστά στις κάμερες για τον γιο της η Λάουρα Νάργες

"Αν μπορούσα να θηλάσω θα το έκανα εγώ", είπε ο Χρήστος Σαντικάι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με γαλάζιο κολλητό φόρεμα έξω από μαιευτήριο: Βούρκωσε μπροστά στις κάμερες για τον γιο της η Λάουρα Νάργες

Η αγαπημένη Λάουρα Νάργες πριν από λίγα 24ωρα έγινε μητέρα (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία με το μωράκι) και το απόγευμα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου πήρε εξιτήριο ξεκινώντας για τη νέα της καθημερινότητα στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα του Alpha και η εκπομπή Happy Day με το ερωτευμένο ζευγάρι να μιλά πρώτη φορά για το μωράκι που απέκτησε. Η Λάουρα Νάργες δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, φανερά συγκινημένη με όσα βιώνει.

Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρας Νάργες

«Συγγνώμη, αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι η μέρα που θα πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας, είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια της Λάουρας.

«Ένα θα πω, αν μπορούσα να θηλάσω εγώ, θα το είχα κάνει», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σαντικάι.

«Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του»

Ο Χρήστος είχε μιλήσει το πρωί της Παρασκευής 23/9 στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αποκάλυψε τον λόγο που θα βαφτίσουν τον γιο τους Αλέξανδρο.

Ο νεαρός τραγουδιστής μέσα σε όλα αποκάλυψε πως κανονικά το μωρό θα ερχόταν στον κόσμο την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο ήρθε πριν μερικές ώρες με καισαρική, για αυτό και δεν επιτρεπόταν να βρίσκεται ο ίδιος μέσα στον χώρο.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το μωρό θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος, όχι επειδή ονομάζεται έτσι κάποιος συγγενής τους, αλλά γιατί του αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος.