Αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του - "Λιώσαμε" με την νέα φωτογραφία του Χρήστου Σαντικάι

Απολαμβάνει πλήρως τον ρόλο του μπαμπά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια υπέροχη περίοδο βιώνουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι καθώς πριν μερικά 24ωρα έγιναν γονείς για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος (δείτε εδώ τον λόγο που θα τον ονομάσουν έτσι).

Την ευχάριστη είδηση του ερχομού του μωρού τους την έκανε γνωστή ο τραγουδιστής, ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία να κρατάει το χεράκι του γιου του (δείτε την εδώ).

Η φωτογραφία του Χρήστου Σαντικάι με την κορούλα του

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου 24/9, ο Χρήστος Σαντικάι προχώρησε σε μια επίσης όμορφη ανάρτηση καθώς τον είδαμε για πρώτη φορά να ποζάρει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του, τη στιγμή που μιλάει με τον φίλο του, Γιώργο Στεφάνου.

Η φωτογραφία του Χρήστου Σαντικάι με την κορούλα του 

''Είμαι σοκαρισμένος...'' - Η πρώτη του αντίδραση μετά τη γέννα της Λάουρας Νάργες

Ο ίδιος φανερά συγκινημένος μίλησε στις κάμερες του Πρωινού μας έξω από το μαιευτήριο, αναφερόμενος στα συναισθήματά του, αλλά και στην εμπειρία της γέννας, όπως ο ίδιος την βίωσε δίπλα στη γυναίκα του.

Έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η Νάργες είναι στο μήνα της, αφού και ο ίδιος ο Σαντικάι το είχε παραδεχθεί μπροστά στις κάμερες, έχοντας ζητήσει μάλιστα και μια μεγάλη χάρη από τον ατζέντη του, σε περίπτωση που η γυναίκα του γεννούσε ενώ ήταν ο ίδιος εν ώρα εργασίας.

Μιλώντας στις κάμερες του Πρωινού που τον περίμεναν έξω από το μαιευτήριο είπε:

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα».