Πρωινό μας: Με τραγούδι - σπόντα για την Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά σήμερα 26/9

Ντυμένη στα κόκκινα και χαμογελαστή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Με τραγούδι - σπόντα για την Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά σήμερα 26/9

Το πρωί της Δευτέρας (26/9) η Φαίη Σκορδά καλημέρισε για μια ακόμη φορά τους αγαπημένους της τηλεθεατές μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Πρωινό μας». Ωστόσο, αυτό που μας τράβηξε το ενδιαφέρον είναι ο τρόπος έναρξής της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια φάνηκε άκρως ευδιάθετη μιας και για μουσικό χαλί επέλεξαν να βάλουν το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει on air «Καλημέρα! Καλή εβδομάδα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε σήμερα όλη η ομάδα του Πρωινού μας. Με Αντώνη Ρέμο. Εγώ τώρα θέλω να το ακούσω όλο. Κορίτσια μου, σας το αφιερώνω αυτό το τραγούδι, δεν ξέρω γιατί. Να ακούμε την καρδιά μας, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό;

Τι να σας πω τώρα… καταλαβαίνετε! Ας μας πηγαίνει η καρδιά όμως. Πολλές φορές πηγαίνουμε με τα πρέπει και όχι με τα θέλω. Έρχεται κάποια στιγμή όμως… Μα δεν πρέπει να μας πηγαίνει η καρδιά;».. Φυσικά η ίδια δεν τοποθετήθηκε περαιτέρω αλλά έστειλε με τον δικό της τρόπο το δικό της μήνυμα μετά από την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από τον ΑΝΤ1.

Η έναρξη της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό μας»

Τι ψάχνεις τώρα να μου πεις
μ' επιχειρήματα πώς θέλεις
από μας να με γλιτώσεις
Πώς ζητάς να σταθώ
πώς να σωθώ άμα δε θέλω εγώ
Όσα σωστά και να μου πεις
δε θέλει ο κόμπος να λυθεί
δεν είν' η αγάπη εξισώσεις
Ξέρω τι είναι σωστό και πού είμαι εγώ
Είμαι μπροστά στον γκρεμό

Όμως ποια λογική
ποια τακτική
η καρδιά με πηγαίνει εμένα
Όμως τι να σκεφτώ
τι να κρυφτώ
εγώ πάω με τα χέρια ανοιγμένα
Όμως πού 'ναι η αρχή
και πού θα βγει
η καρδιά με πηγαίνει εμένα
Είπα στη λογική
«ζήτω η ψυχή»
κι έπεσα πάνω σ' εσένα

Μη με φορτώνεις μ' ενοχές
μη μου λες ότι αξίζει
κάτι πιο καλό σε μένα
ποιος λέει τι είναι καλό
τι είναι κακό
όταν εγώ αγαπώ
Όπως περνούν οι εποχές
εμένα θα 'ναι τα δυο χείλη
στο φιλί σου κολλημένα
και ας πέφτει η βροχή
ας πέφτει η γη
όλος θα είμαι εκεί

Αποκλειστικό: Ξανθιά και πασίγνωστη - Αυτή η παρουσιάστρια είναι φαβορί για να αντικαταστήσει την Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 25/8 η διευθύντρια του περιοδικού Youweekly, Τζώρτζια Συρίχα, με την ίδια να αποκαλύπτει την παρουσιάστρια που είναι φαβορί για αντικαταστάστρια της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρησή της, την οποία σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εμείς.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων λοιπόν πως στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία μετά την αποχώρησή της από το MEGA, δεν έχει επιλέξει τον νέο σταθμό στην καριέρα της και παραμένει ελεύθερη.

Κάποια επαφή ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχει γίνει, όμως το όνομα της έχει πέσει στο τραπέζι του ΑΝΤ1 και αναμένουμε εξελίξεις.