Γλυκά Νερά: ''Tης είχε στείλει χυδαίο μήνυμα όταν είμασταν 15'' - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της φίλης της Καρολάιν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Τρομερές αποκαλύψεις στο Πρωινό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: ''Tης είχε στείλει χυδαίο μήνυμα όταν είμασταν 15'' - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της φίλης της Καρολάιν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Mια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί η εκπομπή «Πρωινό», αναφορικά με τη γνωριμία του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την Καρολάιν Κράουτς την άτυχη κοπέλα που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η ίδια είχε καταγωγή από την Αλόννησο, για αυτό και όπως εξομολογήθηκε φίλη της στην εκπομπή, γνωρίζονταν με τον Παναγιωτόπουλο που διατηρεί μαγαζί στην περιοχή, και μάλιστα τις είχε προσεγγίσει με γλοιώδη τρόπο όταν ήταν 15 χρονών.

Όπως είπε η φίλη της τον ήξεραν αλλά τον απέφευγαν αφού ήξεραν ότι είναι γλοιώδης, και το γνώριζε και όλη η Αλόννησος. Eίναι χαρακτηριστικό ότι μετά την αποκάλυψη της διαρροής των ροζ βίντεο και της υπερπροβολής που πήρε το θέμα, στο νησί είναι ανεπιθύμητος, όπως δηλώνουν οι κάτοικοι, ενώ το μαγαζί-μπαρ που διατηρούσε πήγε πολύ άσχημα στη σεζόν.

Η προσέγγιση του Παναγιωτόπουλου στην αδικοχαμένη Κάρολαιν

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή Πρωινό:

«Χθες το βράδυ μίλησα με μια πολύ καλή φίλη της Καρολάιν και μου αποκάλυψε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όχι απλά ήξερε ,άλλα φλέρταρε την Καρολάιν. Οι δύο φίλες πήγαιναν μαζί σε καταδύσεις και το 2014/2015 είχαν γνωρίσει τον Παναγιωτόπουλο, γιατί ήταν στον ίδιο καταδυτικό όμιλο. Τότε μου είπε «ότι ξέραμε γενικότερα τον Στάθη ότι ήταν αισχρός και μου αποκαλύπτει ότι είχε στείλει μήνυμα στην Καρολάιν ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που έγραφε πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για καταδύσεις;».
«Aλλά γενικότερα ξέραμε ότι ήταν γλοιώδης, το ήξερε όλη η Αλόννησος. Γέλαγε με την ηλιθιότητά του πιστεύοντας ότι θα απαντήσει».

Τον κατήγγειλε και παντρεμένη δημοσιογράφος με παιδί

Την στιγμή που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκόταν στην Αλόννησο μετά από μια οδυνηρή σεζόν για το μαγαζί του, στην Αθήνα μια δημοσιογράφος βρισκόταν σε σκέψεις για το αν θα μηνύσει τον πρώην τηλεπαρουσιαστή για δημοσίευση προσωπικών στιγμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, η συγκεκριμένη γυναίκα βρισκόταν σε επαφή κάποτε μαζί του και ο ίδιος την φωτογράφισε εν αγνοία της. Πλέον είναι παντρεμένη κι έχει και ένα μικρό παιδί. Η δημοσιογράφος βρίσκεται σε επικοινωνία με γνωστό δικηγορικό γραφείο για να προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

Δείτε στο Athensmagazine.gr