Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Απέφυγε να μιλήσει για τον αρραβώνα της κόρης της η Σοφία Βόσσου - «Δεν θα με ρωτήσεις κάτι άλλο για τα προσωπικά»

Έφυγε σαν σίφουνας

Απέφυγε να μιλήσει για τον αρραβώνα της κόρης της η Σοφία Βόσσου - «Δεν θα με ρωτήσεις κάτι άλλο για τα προσωπικά»
News 26.09.2022 12:48
Από Ίρις Βίλα

Το πρωί της Δευτέρας (26/9) μέσα από την εκπομπή, «Το πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την κόρη της, Ερασμία Μάνου η οποία αρραβωνιάστηκε την περασμένη εβδομάδα τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία

Αρχικά η Σοφία Βόσσου ανέφερε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά όλοι. Να είστε καλά». Από την άλλη, δημοσιογράφος της εκπομπής επέμεινε και η τραγουδίστρια τόνισε: «Δεν θα με ρωτήσεις κάτι άλλο για τα προσωπικά. Εδώ είναι ιερός Ηρώδειο, σεβόμαστε τον σκοπό που είμαστε. Τίποτα άλλο περαιτέρω, ευχαριστώ, καληνύχτα».

Το προφίλ του κρατούμενου Βασίλη Δημάκη στο Facebook

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με το γεγονός πως η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου είναι αρραβωνιασμένη με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού Βασίλη Δημάκη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω των social media όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει. Έκτοτε, πολλές είναι οι εκπομπές αλλά και εκείνοι που ασχολήθηκαν με την σχέση τους, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν και τα αρνητικά τους σχόλια (δείτε εδώ την απάντηση της ίδιας).

Εμείς ρίχνοντας μια ματιά στην ζωή του Βασίλη Δημάκη, βρήκαμε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τον οποίο χρησιμοποιεί ενεργά. Όπως είδαμε, έχει φωτογραφίες της αγαπημένης του, Ερασμίας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται στην αστυνομία.

undefined

undefined

undefined

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ερασμία Μάνου: Ποια είναι η κόρη της Βόσσου που αρραβωνιάστηκε κρατούμενο - Η ηλικία της

Τα σχόλια που μαρτυρούν την αλήθεια - Ποια είναι η σχέση της Σοφίας Βόσσου με τον κρατούμενο αρραβωνιαστικό της κόρης της

Share