Έφυγε από την Ελλάδα η κόρη της Δέσποινας Βανδή & του Ντέμη Νικολαΐδη - Βίντεο από το αεροδρόμιο

Ανοίγει τα φτερά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφυγε από την Ελλάδα η κόρη της Δέσποινας Βανδή & του Ντέμη Νικολαΐδη - Βίντεο από το αεροδρόμιο

Πριν από λίγο καιρό πραγματοποίησαν την τελευταία τους κοινή έξοδο (δείτε εδώ το βίντεο) και πλέον η μία είναι Ελλάδα και η άλλη Αγγλία. Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό παραμόνευε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και έπεσε πάνω στην Δέσποινα Βανδή που επέστρεψε στην πατρίδα μετά από άπειρες ημέρες στην Αγγλία μαζί με την Μελίνα.

Ευχάριστη και χαμογελαστή παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα.

Μελίνα και Δέσποινα χώρια

«Στην Αγγλία δεν πήγα ταξίδι αναψυχής, πήγα για να τακτοποιήσω το παιδί μου για τις σπουδές της, ήμουν αρκετές ημέρες εκεί και συνέπεσε με την εκδήλωση», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Σχετικά με την μετακόμιση της κόρης της, Μελίνας, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε: «Καθάρισε το σπίτι η μανούλα, έβαλε τα σωστά πράγματα στην κατάψυξη, γιατί εκεί τα φαγητά είναι πολύ διαφορετικά».

Τι θα σπουδάσει η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη

«Δεν ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική. Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου. Αυτός πια είναι ο σεφ του σπιτιού», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της.