Κοινή έξοδος μετά από καιρό - Το νέο βίντεο της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της, Μελίνα, που έφερε δεκάδες αντιδράσεις

Μαμά και κόρη σε βραδινή έξοδο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Τεράστια αγάπη και αδυναμία έχει η Δέσποινα Βανδή στην κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη, με τις δύο γυναίκες να πραγματοποιούν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις και να επιβεβαιώνεται κάθε φορά πόσο πολύ λατρεύει η μία την άλλη.

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός πως η κόρη της τραγουδίστριας φεύγει σε λίγο καιρό για σπουδές στο εξωτερικό (δείτε εδώ με τι θέλει να ασχοληθεί) προσπαθούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί και να προλάβουν να κάνουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούν.

Έτσι λοιπόν, μετά από καιρό, η Δέσποινα Βανδή βγήκε με την Μελίνα και φαίνεται πως πέρασαν υπέροχα, μιας και στο βίντεο που δημοσίευσαν και οι 2 στα social media τους, ξεκαρδίζονται στα γέλια.

Το νέο βίντεο της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της, Μελίνα

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την κόρη της

Μια απίστευτη και αξιοζήλευτη σχέση έχει η Δέσποινα Βανδή με την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη, με την οποία πολύ συχνά πραγματοποιεί κοινές εμφανίσεις, με τις δυο τους να κλέβουν κάθε φορά όλα τα βλέμματα.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια το βράδυ της Τετάρτης 8/6 πραγματοποίησε μια συναυλία στο Κατράκειο μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους κι όχι μόνο, μιας και κατά την διάρκεια της βραδιάς είδαμε και την κόρη της να ανεβαίνει γι πρώτη φορά στη σκηνή και να τραγουδά μαζί με την μητέρα ορισμένες επιτυχίες δικές της κι όχι μόνο (δείτε εδώ το βίντεο).

Φυσικά, αποθεώθηκαν από όλους και σίγουρα αυτή τη στιγμή θα την θυμούνται και οι 2. Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, η Δέσποινα Βανδή προχώρησε και σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με την Μελίνα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες τους από την συναυλία και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Παιδί μου…σε ευχαριστώ! Θα μου μείνει αξέχαστη αυτή η στιγμή μας, τα μάτια σου που έλαμπαν, το χαμόγελο σου! Σε λατρεύω! Εισαι υπέροχη!».