Ανέβηκαν στον Όλυμπο κουβαλώντας στην πλάτη το μωρό τους: Απίστευτα βίντεο από την Τζούλια Νόβα και τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

Και η μικρή δεν έχει χρονήσει καν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανέβηκαν στον Όλυμπο κουβαλώντας στην πλάτη το μωρό τους: Απίστευτα βίντεο από την Τζούλια Νόβα και τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

Ξεκίνησε τα extreme sports και βρήκε τον έρωτα οπότε, ο καρπός του έρωτα αυτού μπήκε... από μικρός στα βάσανα! Το μωράκι της Τζούλιας Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύζυγός της) το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε μέχρι τον Όλυμπο και η μαμά φρόντισε να μοιραστεί στιγμιότυπα από αυτή την εμπειρία ζωής με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πόσταρε βίντεο από την παραμονή τους εκεί. Η μικρή διασκέδασε και χόρεψε στην αγκαλιά των γονιών της.

Οι αναρτήσεις της Τζούλιας Νόβα

Πως θα βαπτίσουν την μικρή τους

Στις 12/01 η Τζούλια Νόβα είχε μιλήσει μέσω Skype την εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η ξανθιά καλλονή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το πως βιώνει τις πρώτες ημέρες με την νεογέννητη κόρη της και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι η μικρή της θα πάρει το όνομα Δάειρα από την αρχαία μυθολογία.

«Τις τελευταίες ημέρες είναι λίγο ανήσυχη, αλλά στην αρχή ήταν μια τρέλα! Γενικά κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο. Μερικές φορές κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα. Δεν έχω χάσει ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης, τώρα είμαι 58 κιλά και πριν ήμουν γύρω στα 50.

Ήταν τρομερή εμπειρία ο τοκετός στο σπίτι. Και δεύτερη φορά να έκανα παιδί πάλι στο σπίτι θα γεννούσα. Το σκηνικό ήταν τόσο οικείο. Φοβόμουν το νοσοκομείο. Πήρα πολύ εύκολα την απόφαση. Φοβόμουν και τον κορονοϊό και μήπως μου κάνουν καισαρική. Το σπίτι ήταν μονόδρομος.

Ο Μιχάλης βρήκε το όνομα. Την μικρή μας θα την ονομάσουμε Δάειρα. Από την αρχαία μυθολογία, ήταν μούσα. Ταιριάζει πολύ με το ζώδιο της, είναι Τοξοτίνα. Θα βγει ένα πολύ δυναμικό και όμορφο πλασματάκι»