Μιχάλης Βιτζηλαίος: Ποιος είναι ο νέος "macho" σύντροφος της Τζούλια Νόβα

Μετά τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου χαμογελάει ξανά περιμένοντας το πρώτο της παιδάκι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχάλης Βιτζηλαίος: Ποιος είναι ο νέος

Ξανά τον έρωτα έχει βρει η Τζούλια Νόβα! Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου, ο νέος άντρας που ανεβάζει την αδρεναλίνη της, ονομάζεται Μιχάλης Βιτζηλαίος.

Το μοντέλο ζει μια πολύ όμορφη σχέση τους τελευταίους μήνες, ενώ περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό τους έρωτα τους.

Ποιος είναι όμως ο Μιχάλης Βιτζηλαίος, ο πατέρας του παιδιού της;

Ο νέος άνθρωπος που μπήκε στη ζωή του μοντέλου από την Ουκρανία είναι πολύ γυμνασμένος και ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έχει και ποσοστό σε beach bar στην Αττική, το οποίο όμως δεν έχει λειτουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι εργαζόταν στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε κάποια στιγμή και η Τζούλια μετά τον χωρισμό της.

Μιχάλης Βιτζηλαίος σύντροφος Τζούλιας Νόβα

Σε κάθε περίπτωση η γνωριμία της εκρηκτικής ξανθιάς με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο έγινε αρκετούς μήνες προτού εξελιχθεί τελικά σε σχέση, καθώς υπάρχουν βίντεο στο Instagram με τους δυο τους σε extreme δράση από τον περασμένο Μάιο. Η ίδια, πάντως, παραδέχτηκε πως υπάρχει νέος άντρας στη ζωή της στα μέσα Αυγούστου, ενώ η πρώτη κοινή κοσμική έξοδός τους με τον Μιχάλη έγινε στα τέλη Οκτωβρίου.

Τζούλια Νόβα νέος σύντροφος

Οι πρώτες δηλώσεις που είχε κάνει η Τζούλια Νόβα για τη νέα της σχέση

«Είναι αλήθεια, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην προσωπική μου ζωή. Ο Μιχάλης. Η σχέση είναι πρόσφατη, θα δείξει πως θα πάει. Σίγουρα δε θα καθόμουν μόνη μου... Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάναμε παρέα πριν, αλλά ήταν ο άνθρωπος που μετά τον χωρισμό και όταν χώριζα, με στήριζε πάρα πολύ φιλικά.

Η σχέση μας βγήκε μετά. Δε μου είχε ξανατύχει, αλλά όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο ταιριάζεις, γιατί με τον Μιχάλη ταιριάζαμε στα χόμπι μας και στα θέλω μας – και γενικότερα στην παρέα δέσαμε και από την αρχή πάρα πολύ και μετά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και ξαφνικά προκύπτουν και γίνονται», είπε η ξανθιά παρουσιάστρια.