«Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς» - Οι πρώτες δηλώσεις του Διονύση Σχοινά

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Διονύση Σχοινά αναφορικά με την την διαμάχη που ξέσπασε με το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν με τον Γιώργο Μαζωνάκη καθώς η συνεργασία τους "ναυάγησε" πριν καλά, καλά ξεκινήσουν.

Οι δηλώσεις του Διονύση Σχοινά

«Σ’ αγαπάω πολύ. Τι να σου πω; Ειρήνη υμίν! Τίποτα, μη με ρωτάς τίποτα άλλο. Μη με ρωτάς, σε παρακαλώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς άλλο. Please.Ε, βέβαια είμαι στεναχωρημένος. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, φιλιά».

«Αξίζει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία Μαζωνάκης και Σχοινάς»

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο για το «Music Events live by Cosmoradio» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για την πρόσφατη "κόντρα" Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά μιας και ήταν ένα σχήμα για το οποίο ανυπομονούσαν οι περισσότεροι. Ωστόσο σε ανακοίνωση του ο δεύτερος αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που κατέληξαν έτσι.

Γιώργος Λιβάνης

«Με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν η πιο άψογη συνεργασία που έχω κάνει. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να μη λέει πολλά αλλά, αν πει κάτι, δεν αλλάζει ποτέ. Δεν θα το ξεχάσω αυτό ποτέ. Εγώ δεν έχω τίποτα να πω, ήταν μια αψεγάδιαστη συνεργασία.

Τώρα το τι έγινε με τον Διονύση, τον οποίο επίσης ξέρω και είναι ένας τρομερός άνθρωπος, κάποιες φορές οι καλλιτέχνες μπορεί να κολλάνε σε μια λεπτομέρεια και να είναι λίγο θολό το τοπίο και να γίνονται κάποια πραγματάκια. Δεν γνωρίζω όμως το παρασκήνιο.

Αν δεν μάθω και γω τι έγινε, δεν μπορώ να ξέρω. Και οι δυο όμως είναι πάρα πολύ καλοί τύποι και νομίζω ότι αξίζει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία γιατί θα ήταν πολύ ωραίο σχήμα».