«Εγώ μένω στο ότι...» - Η Ελένη Μενεγάκη πήρε θέση για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό»

«Υπάρχει εκπομπή που δεν έχει εντάσεις;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Σαν "βόμβα" έσκασε η χθεσινή (26/9) ανακοίνωση από τον σταθμό του Αμαρουσίου πως η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή, «Πρωινό». Κανείς δεν περίμενε πως η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα θα "ναυαγήσει" τόσο σύντομα παρόλο που από τις πρώτες κιόλας εκπομπές το τηλεοπτικό κοινό είχε παρατηρήσει ήδη πως δεν υπάρχει χημεία μεταξύ τους.

Φυσικά, η συγκεκριμένη είδηση έχει προβληθεί παντού καθώς οι περισσότεροι οι οποίοι ασχολούνται με την τηλεόραση δεν δίστασαν να εκφέρουν την δική τους άποψη αναφορικά με το τί συνέβη. Να τονίσουμε πως το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έχει τριετές συμβόλαιο με τον σταθμό του ΑΝΤ1 κάτι που σημαίνει πως ενδέχεται να την δούμε σε κάτι καινούργιο.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για την Δούκισσα Νομικού

Από την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, «Ελένη» δεν δίστασε να προβάλλει επίσης την συγκεκριμένη είδηση. Μάλιστα, τοποθετήθηκε και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ούτε έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε ξέρω. Η Δούκισσα έθεσε τον εαυτό της εκτός και το κανάλι με έναν τρόπο αποδέχθηκε ότι για λόγους ομαλής λειτουργείας το αποδέχεται.

Από την άλλη ακούει και τον Γιώργο που ευχαριστεί το κανάλι, οπότε όλοι είναι ευχαριστημένοι, Μέσα στις δουλειές έχει τύχει να ξεκινάς με κάποιον και να μην μπορείς να συνεχίσεις. Όταν υπάρχει μία αποχώρηση σε μία εκπομπή υπάρχει πρόβλημα και από τις δύο πλευρές. Το κανάλι προστατεύει και τους δύο παρουσιαστές τους και ό, τι έχουν θα το βρουν μεταξύ τους.

Όλα είναι μια χαρά με κάποιες κακές στιγμές, τις οποίες δεν τις ξέρω. Καμιά φορά ξεκινάς και στην πορεία μπορεί να δεις ότι κάποιος δεν ταιριάζει στην ομάδα. Υπάρχει εκπομπή που δεν έχει εντάσεις;»

Αποκλειστικό: Ξανθιά και πασίγνωστη - Αυτή η παρουσιάστρια είναι φαβορί για να αντικαταστήσει την Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 25/8 η διευθύντρια του περιοδικού Youweekly, Τζώρτζια Συρίχα, με την ίδια να αποκαλύπτει την παρουσιάστρια που είναι φαβορί για αντικαταστάστρια της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρησή της, την οποία σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εμείς.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων λοιπόν πως στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία μετά την αποχώρησή της από το MEGA, δεν έχει επιλέξει τον νέο σταθμό στην καριέρα της και παραμένει ελεύθερη.

Κάποια επαφή ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχει γίνει, όμως το όνομα της έχει πέσει στο τραπέζι του ΑΝΤ1 και αναμένουμε εξελίξεις.