«Πείτε τα ονόματα γιατί εγώ...» - Το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα μετά τον ντόρο μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Ναταλί Κάκκαβα

Το υπονοούμενό του στον αέρα της Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πείτε τα ονόματα γιατί εγώ...» - Το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα μετά τον ντόρο μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Ναταλί Κάκκαβα

Με υπονοούμενα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 26/9 ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα αναφορικά με το σούσουρο που έγινε μεταξύ της Ναταλίας Γερμανού και της Ναταλί Κάκκαβα.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής 25/9, ο δημοσιογράφος, Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παρουσίασε ένα κουίζ με γνωστή παρουσιάστρια η οποία ανοίγει ψεύτικους λογαριασμούς στα social media για να θάβει εκπομπές και πρόσωπα στο διαδίκτυο.

Πολλοί ήταν οι χρήστες στο Twitter που θεώρησαν πως το πρόσωπο αυτό είναι η Ναταλί Κάκκαβα καθώς πολύ συχνά δημοσιεύει μέσα από τα social media τους πίνακες τηλεθέασης σχολιάζοντας τα πρόσωπα των εκπομπών και τις επιλογές των τηλεθεατών.

Λίγο λοιπόν μετά την εκπομπή, η παρουσιάστρια ξέσπασε για το κουίζ στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε).

Το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα στην κόντρα Γερμανού - Κάκκαβα

Το πρωί, λοιπόν, της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Τα πάντα μπορεί να ειπωθούν, αλλά ποιος μπορεί να πει με ονόματα…. κι εγώ μπορώ να πω άλλα ντ’ άλλον και να σε φωτογραφίσω για παράδειγμα, ναι, μπορούμε να κάνουμε τέτοια κουίζ πάρα πολλά, αλλά εδώ υπάρχει ουσία. Πείτε τα ονόματα, γιατί εγώ ξέρετε πόσα κουίζ μπορώ να κάνω…».

Η όλο νόημα ανάρτηση της Κάκκαβα για τους επικριτές της ίδιας και του Γκουντάρα

«Όταν ο γιος σου γίνεται paparazzi… Συνειδητοποιείς πως αυτό που αξίζει τελικά είναι να παραμένεις αγαπημένος και δεμένος με τον άνθρωπο σου ό,τι και αν συμβαίνει δίπλα σου.. Να δημιουργείς σταθερές βάσεις στα παιδιά σου πως πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια..

Συνειδητοποιείς πως αυτό που αξίζει τελικά είναι να παραμένεις αγαπημένος και δεμένος με τον άνθρωπο σου ό,τι και αν συμβαίνει δίπλα σου..
Να δημιουργείς σταθερές βάσεις στα παιδιά σου πως πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια..
Να έχουν να θυμούνται τέτοιες εικόνες από τους γονείς τους..
Πως η αρχή και το τέλος κάθε ημέρας πρέπει να σε βρίσκουν χέρι χέρι..
Πως τελικά η αγάπη κερδίζει τα πάντα.. Και κυρίως τους τοξικούς, τους κενούς και ψεύτικους ανθρώπους...».

Η ανάρτηση της Κάκκαβα για την αγάπη και τους τοξικούς ανθρώπους