''Πείτε τα με ονοματεπώνυμο, Ντροπή'' - Το ξέσπασμα της Νάταλι Κάκκαβα μετά από κουίζ στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Τι αναφέρθηκε και προκάλεσε τον εκνευρισμό της;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Πείτε τα με ονοματεπώνυμο, Ντροπή'' - Το ξέσπασμα της Νάταλι Κάκκαβα μετά από κουίζ στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Μια νέα μεγάλη κόντρα ξέσπασε μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Νάταλι Κάκκαβα, όταν στην εκπομπή της πρώτης «Καλύτερα δε γίνεται», παρουσιάστηκε ένα ανώνυμο κουιζ, που ουσιαστικά φωτογράφιζε την δεύτερη. Λίγη ώρα μετά η Κάκκαβα με ανάρτησή της κατηγόρησε την εκπομπή για δειλία και ανωνυμία, ενώ τους ζήτησε να πουν κιόλας το όνομα της παρουσιάστριας που υπονοούν.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες είχαν κόντρα από την περσινή σεζόν, όταν η Κάκκαβα στην εκπομπή της παρουσίασε πληροφορίες της Γερμανού για την Γραμμέλη ως δεδομένες, συμπληρώνοντας ότι η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», έχει φιλοξενήσει πάρα πολλές φορές ανθρώπους που έχουν μιλήσει άσχημα για την ίδια και για τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Το κουίζ της Γερμανού που εξαγρίωσε την Κάκκαβα

Σε ένα παιχνίδι κουίζ λοιπόν στο «Καλύτερα δε γίνεται», ο δημοσιογράφος ρώτησε φωτογραφίζοντας την:

«Τη βλέπαμε πέρσι στην τηλεόραση σε κεντρικό ρόλο, παρουσίαζε...εκπομπή, φέτος δεν βρίσκεται στην τηλεόραση, έχει ένα χόμπι, φτιάχνει πολλούς λογαριασμούς στα social media και μέσα από αυτούς θάβει άλλες εκπομπές.

Πέρσι είχε δημιουργήσει διάφορα με την παρουσία και τις δηλώσεις της».

Με τη Ναταλία Γερμανού να απαντά:

«Μπορώ να σκεφτώ πολλές που κράζουν άλλες εκπομπές, αλλά μου το περιόρισες επειδή είπες ότι είναι εκτός τηλεόρασης».

Ακολούθησε η αντίδραση της Νάταλις Κάκκαβα με ανάρτησή της:

«Να ενημερώσω ότι ότι έχω να πω και να σχολιάσω το κάνω με το ονοματεπώνυμό μου χωρίς να φοβάμαι τίποτα σε αντίθεση με άλλους. Λυπάμαι για υπονοούμενα χείριστου είδους που βλέπω σε εκπομπές τύπου κουίζ. Εάν θέλετε να πείτε οτιδήποτε πείτε τα με ονοματεπώνυμο. Ντροπη!»

Πολλοί είχαν υπονοήσει ότι ήταν χαριστικά στο Όλα Γκούντ

Το πρωί της Δευτέρας 4/7 μόλις πριν από λίγα λεπτά η Ναταλί Κάκκαβα θέλησε να προχωρήσει σε μια δημοσίευση όλο νόημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου είναι αρκετά ενεργή καθώς της αρέσει να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση, όπου φαίνεται απογοητευμένη και στεναχωρημένη με τα προσβλητικά σχόλια που ακούει για τους λόγους που βρέθηκε δίπλα στο σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα, στην εκπομπή Όλα Γκουντ - ο οποίος πρόσφατα της είχε κάνει μία όμορφη έκπληξη για τα γενέθλιά της στο πλατό.

«Βαρέθηκα να ακούω από συγκεκριμένους ανθρώπους από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πως ο Γρηγόρης με πήρε μαζί του στην εκπομπή (αν είναι δυνατό) για να αποφύγει δήθεν τη δικιά μου κρεβατομουρμούρα.. Να ενημερώσω τους συγκεκριμένους πως:

1ον δεν είμαι αντικείμενο για να με παίρνει μαζί του κανένας, 2ον είναι άκρως προσβλητικό για μια γυναίκα το 2022 να ακούγεται πως κάνει κρεβατομουρμούρα στον σύζυγο της για να της δίνει δουλειά, 3ον έχω το απόλυτο δικαίωμα στην εργασία όπως κάνω με αξιοπρέπεια τα τελευταία 20 χρόνια σε πολλούς τομείς, 4ον φτάνει πια με τέτοιου είδους προσβλητικά και άκρως σεξιστικά σχόλια..

Να υπενθυμίσω πως η πρόταση να συνυπάρξουμε τηλεοπτικά με το Γρηγόρη ήταν ιδέα του @themismallis και αφορούσε στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen.. Είμαι πολύ φορτισμένη και στενοχωριέμαι με την κακία αυτών των ανθρώπων.. Με την ευχή αυτά τα σχόλια να μην ξανα ακουστούν στο μέλλον για καμιά γυναίκα»

Κακκαβα αναρτηση