«Δούκισσα το τραγούδι!» - Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την σημερινή έναρξη της Φαίης Σκορδά

Δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δούκισσα το τραγούδι!» - Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την σημερινή έναρξη της Φαίης Σκορδά

Χαμός έχει επικρατήσει με την σημερινή 26/9 έναρξη της Φαίης Σκορδά, καθώς η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό υπό τους ήχους του τραγουδιού «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα» του Αντώνη Ρέμου κι έκανε ένα νεύμα όλο νόημα, κοιτώντας ευθεία την κάμερά της (δείτε εδώ το βίντεο).

Πολλοί λοιπόν ήταν αυτοί που την σχολίασαν και ανάμεσα σε εκείνους φυσικά και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος νωρίτερα έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην εκπομπή του, αμέσως μετά από αυτό της Δούκισσας Νομικού.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την σημερινή έναρξη της Φαίης Σκορδά

Μετά λοιπόν την προβολή του βίντεο, έπαιξε το τραγούδι «Θέλω τα ώπα μου» που έχει τραγουδήσει η Δούκισσα, με τον Νίκο Μουτσινά να λέει: «Μπράβο! Δούκισσα το τραγούδι! Το αφιερώνει στις γυναίκες, ναι! Πω πω τι είπε και η Φαίη!».

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό»

Είπε στο Καλό μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς:

«Δεν ξέρω τι έγινε, κανείς μας δεν ξέρει τι έγινε. Ξέρει κάποιος; Πόσο καιρό έκατσε; 14 μέρες! Εγώ το εκτιμώ που αφού στις 14 μέρες είδε ότι κάτι δεν είναι ακριβώς όπως το είχε συμφωνήσει, όπως μπορεί να το ήθελε, δικαίωμά της. Τι ωραία όμως που είπε γεια σας. Κι από τον ΑΝΤ1 ωραία που της είπαν φυσικά γεια σας», είπε αρχικά.

Ο παρουσιαστής είπε στη συνέχεια: «Θα ήθελα όμως να μάθω γιατί έγινε αυτό. Γιατί άμα έγινε σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που τις είχε έτσι κι αλλιώς, ασυμφωνίες κλπ, κακώς πήγε από την αρχή. Διάβασα ότι η Δούκισσα μένει στο κανάλι, αυτή η οικογένεια του ΑΝΤ1».

Τέλος βρήκε και συμπαρουσιάστρια στον Λιάγκα, που δε θα μπορούσε να είναι άλλη...από τη Βασιούλα.