«Για τις ώρες που χάνομαι..» - Ανατριχίλα με την νέα ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

Το νέο μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Reggina Makedou
Instagram / Reggina Makedou

Μια μεγάλη μάχη ενάντια στη λευχαιμία δίνει η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία μετά την μεταμόσχευση που έκανε ήρθε αντιμέτωπη με κάποιες επιπλοκές οι οποίες επιβάρυναν πολύ την κατάστασή της, ενώ έχει χάσει και πολλά κιλά.

Ο οργανισμός της να έχει εξασθενίσει σημαντικά ωστόσο δε το βάζει ποτέ κάτω. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται συχνά λεπτομέρειες για το πως αντιμετωπίζει η ίδια την κατάσταση και τις καθημερινές μάχες που δίνει, όπως έκανε και νωρίτερα, προχωρώντας σε μια αισιόδοξη και συγκινητική ανάρτηση.

Συγκινεί η νέα ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

«Κάθε μέρα λίγο πιο δυνατή… κάθε μέρα με τον μπαμπά μου περπατάμε στο υπέροχο λιμάνι της Καβάλας, κάθε μέρα λίγο πιο πολύ… Μα είσαι όντως τόσο αδύναμη? Ναι θα σου πω αν και κάθε μέρα δυναμώνω έστω και πολύ λίγο, προσπαθώ και εγώ και οι γύρω μου για αυτό…

Τρώω καλύτερα (μήπως πάρω κανένα γραμμάριο) περπατάω καλύτερα , κοιμάμαι καλύτερα… αυτά τα τόσο απλά για σένα για μένα και για όλους όσους παλεύουν είναι νίκες και το λέω σε σας για να το ακούσω εγώ, για τις ώρες που χάνομαι και τα βλέπω όλα κάπως… Δες τις μικρές καθημερινές νίκες και γιόρτασε τες… Γίνε δότης μυελού των οστών» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ρεγγίνα Μακέδου.

Συγκινεί η νέα ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου
Instagram / Reggina Makedou

Αναρτήσεις γροθιά για το πως ήταν πριν και μετά την περιπέτεια υγείας της

Πριν από κάποιες μέρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, και μερικές πιο πρόσφατες εικόνες αφότου άρχισε η περιπέτεια με την υγεία της, θέλοντας να δώσει κουράγιο και πίστη σε όλους.

«Σε όλες τις φώτο είναι η ίδια γυναίκα πριν και μετά τις θεραπείες. Δεν έχω φωτο από τώρα αλλά θα βγάλω. Παίρνω πολλά μηνύματα από εσάς που το περνάτε για το σώμα σας. Παλεύει τόσο για να ζήσετε. Μη σας νοιάζουν τα πολλά ή λίγα κιλά, αυτά αλλάζουν. Κερδίζετε τη ζωή σας. Θα σας δείξω κάποια στιγμή πως είμαι και τώρα. Να σας αγαπάτε.

Μαλλιά πριν – μετά… πριν και πάλι μετά και με παραμορφωμένο πρόσωπο από το πρήξιμο. Ναι αλλάζεις, ναι, δεν σε αναγνωρίζεις όμως είσαι εσύ. Αγάπη μου σας καταλαβαίνω όλες και όλους. Θα βγουν τα μαλλιά. Θα φύγει το πρήξιμο. Τώρα και εγώ και πολλοί από εσάς έχουμε άλλο να παλέψουμε. Αγαπήστε το σώμα που παλεύει για να ζήσετε, είστε υπέροχοι» έγραψε μεταξύ άλλων...

Οι αναρτήσεις