«Κατά 99,9% πάσχω από...» - Συγκλονίζει η Super Κική με την εξομολόγησή της

«Νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα και υποφέρω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κατά 99,9% πάσχω από...» - Συγκλονίζει η Super Κική με την εξομολόγησή της

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας 26/9 η Super Κική, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η ίδια λοιπόν μίλησε για την τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση αλλά και το γεγονός ότι επισκέπτεται ψυχίατρο.

Η εξομολόγηση της Super Κικής για την κατάθλιψη

«Σήμερα θα πάω για τρίτη φορά στη ζωή μου στον ψυχίατρο. Η τελευταία φορά που πήγα ήταν στα 21. Είχα βγει κομπλέ όσες φορές είχα πάει. Αυτή τη φορά όμως, που μίλησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου, 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη. Δεν πολυφαίνεται γιατί έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία στη ζωή μου οπότε κάπως “μπαλώνεται” με το λέγειν, γιατί κάνω τον άλλον να νομίζει ότι είμαι καλά. Ξέρω ότι μάλλον θα χρειαστεί αγωγή δεν είναι σίγουρο κιόλας, αλλά λογικά ναι. Παρόλα αυτά, χαίρομαι γιατί έχω κάνει την κίνηση έχω σκάσει και θέλω να φύγει όλο αυτό το πράγμα από πάνω μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, δεν το λέω για να μου πεις μπράβο, αλλά για το κάνει και εσύ.

Έχω περάσει διάφορες δοκιμασίες στη ζωή μου, αλλά τα τελευταία 2μιση χρόνια είναι πολύ διαφορετική, τώρα δεν ελέγχεται, πολλή πληροφορία, πολύ καριο…, πάρα πολύ καριο… Μάλλον είμαι πολύ καλή για αυτόν τον κόσμο, μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά έτσι θεωρώ εγώ. Με έπνιξε αυτό, νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα και υποφέρω. Εμένα το πρόβλημα μου είναι η ανθρωπότητα, το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος ή πόσο κακός, είτε από μηνύματα, είτε από κοντινούς μου, είτε από περαστικούς, εμένα αυτό με φθείρει. Δεν το χωράει το μυαλό μου, δεν διανοούμαι πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος. Γι’ αυτό όταν λυπάμαι, λυπάμαι επί δέκα και όταν χαίρομαι, χαίρομαι πολύ λιγότερο από όσο ένας κανονικός άνθρωπος. Η αγωγή δεν είναι κακό πράγμα, επιστήμονες άνθρωποι την έχουν βγάλει» κατέληξε η Super Κική, η οποία πρόσφατα μίλησε και για την αποβολή που είχε.

''Αυτοί που πρέπει δεν κάνουν ψυχοθεραπεία''

Η γνωστή influencer Super Κική έχει περάσει μία πολύ δύσκολη περίοδο το τελευταίο διάστημα, αφού είχε να διαχειριστεί την αποβολή του μωρού της, αλλά και τους αλλεπάλληλους χωρισμούς με τον σύντροφό της Βίκτωρα. Με νέα της ανάρτηση ρίχνει και ένα υπονοούμενο προς άγνωστη κατεύθυνση, λέγοντας πως αντί να κάνουν άλλοι ψυχοθεραπεία, υποβάλλεται εκείνη σε αυτή τη δοκιμασία.

Πρόσφατα βρήκε το ψυχικό σθένος να μιλήσει και δημόσια για την δύσκολη περίοδο που έζησε αμέσως μετά την αποβολή, κατά την οποία πάλεψε με ''δαίμονες'', ενώ ομολόγησε ακόμα και το ότι είχε περάσει από το μυαλό της η αυτοκτονία.

Το πρωί της Πέμπτης 15/9 έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας το εξής μήνυμα: «Ε αφού δεν κάνουν ψυχοθεραπεία αυτοί που πρέπει, κάνουμε εμείς. Καλημέρα».