«Ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι!» - Τσακίζει η εξομολόγηση της Super Κικής για την περίοδο μετά την αποβολή της

Η κακή της ψυχολογία και πως αποφάσισε να επανέλθει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι!» - Τσακίζει η εξομολόγηση της Super Κικής για την περίοδο μετά την αποβολή της

Η γνωστή influencer Super Κική, την οποία ο κόσμος κυριολεκτικά λατρεύει, όχι μόνο για το χιούμορ της αλλά και για τον χαρακτήρα της, μιας και όσο σκληρά και αν είναι κάποια πράγματα θα τα πει με το όνομά τους, έδωσε μία άκρως εξομολογητική και συγκινητική συνέντευξη το πρωί της Κυριακής 4/9 στο Χαμογέλα και Πάλι, όπου μίλησε για όλα.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη ζωή της, και στις δύσκολες στιγμές μετά την αποβολή που είχε το καλοκαίρι, αλλά και για τον πρώην σύντροφό της και το αν έχουν ή όχι σχέσεις πλέον.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Super Κικής

«Έγινε και δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Συμβαίνουν αυτά. Πάρα πολλές γυναίκες το έχουν πάθει και δεν είχαν τη δυνατότητα να το πουν δημόσια, όπως εγώ, και να πάρουν και την υποστήριξη που πήρα από τον κόσμο. Οπότε όλα καλά. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με θάρρος και με χιούμορ πάνω από όλα. Αυτό που μου συνέβη είναι βουνό. Η ψυχολογία μου τότε ήταν τόσο διαλυμένη που ήθελα να πέσω όντως από το μπαλκόνι.

Ξέρω ότι αυτό θα το πλάσω στο κεφάλι μου και θα το προετοιμάσω, ώστε να πάμε αύριο σε μία παράσταση και να γελάσουμε με πράγματα που συνέβησαν μέσα σε αυτό. Πάει, έγινε και μπορεί να ξαναγίνει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα».

«Είχα φτάσει μέσα σε έναν χρόνο να έχω 2.000 άτομα στην παράσταση και αποφάσισα να κυνηγάω έναν γκόμενο και τα παράτησα όλα γιατί τα θεωρούσε καραγκιοζιλίκια. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό και πολυτιμότερο πράγμα που έχω χτίσει μόνη μου. Είχα μία τοξική σχέση. Ουσιαστικά η ενέργεια που είχαμε ήταν τοξική. Είδα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Πάω στον ψυχολόγο μπορεί και 2 φορές την εβδομάδα γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται να εξελισσόμαστε.

Ό,τι κακό μου έχει συμβεί, από το να πάω στη φυλακή μέχρι να μου κόψουν το ρεύμα έφταιγα εγώ. Δεν μιλάμε καθόλου με την πρώην σχέση μου. Θα πυροβοληθούμε αν συναντηθούμε. Δεν κρατάω κακία» είπε κλείνοντας.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της για την απιστία του συντρόφου της

Στην εκπομπή του Konilo στο Youtube βρέθηκε η Super Κική και στη συνέντευξή της που βγήκε στον αέρα στις 4/8 έκανε και μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις σχέσεις με τον πρώην της Βίκτωρα. Παραδέχτηκε ότι γίνονται προσπάθειες να τα ξαναβρούν, ωστόσο υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης λόγω της απιστίας του, που της έχει δημιουργήσει πολλά τραύματα.

Η γνωστή influencer προσπαθεί να ξεπεράσει την πρόσφατη αποβολή και κάνει πράγματα για τον εαυτό της προκειμένου να ανακάμψει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται για διακοπές στην Ικαρία με τις καλές της φίλες Φαίη και Αγγελική Μανουσάκη και ανέβασε και τις πρώτες τους φωτογραφίες από τις διακοπές που είχε τόσο πολύ ανάγκη, αφού όπως είχε παραδεχθεί δεν είχε κάνει ποτέ στη ζωή της κανονικές διακοπές.

Παραδέχθηκε λοιπόν στον Konilo τα εξής:

«Eίναι πολύ περίπλοκη η σχέση που έχω από την αρχή. Έχω καταλάβει από όλα αυτά που έχω ζήσει ότι εκεί που φοβόμαστε να πάμε εκεί είναι η εξέλιξη. Δεν είμαστε ακριβώς μαζί αλλά παλεύεται αυτό να βγάλουμε μια άκρη γιατί υπάρχει πάρα πολλή αγάπη μεταξύ μας, αλλά και πάρα πολλές μαχαιριές ο ένας στον άλλο.

Όπως παραδέχτηκε έχει φταίξει και αυτή στην κρίση εμπιστοσύνης:

«Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη καθόλου, γνωριζόμασταν από πολύ παλιά ως σερβιτόρα εγώ αλλά για λίγο, και μετά από εφτά χρόνια ξαναγνωριστήκαμε. Εγώ από την πάρα πολλή ανασφάλεια επειδή μου άρεσε πάρα πολύ προσπαθούσαν να τον κάνω συνεχώς να νιώθει ανασφάλεια. Τύπου stories στους στενούς φίλους με τον Rack, ενώ τον Rack εν τον βλέπω καθόλου ερωτικά του είχα δώσει την εντύπωση ότι μπορεί και να τον βλέπω ερωτικά.

Με αποτέλεσμα να γίνεται το αντίστροφο γιατί ο άνθρωπος αυτός εγώ δεν είχα σκεφτεί ότι ήταν στρατό, ότι είναι πολύ μικρότερος από εμένα, νταραβερίζεται με μία που την βλέπει διάσημη σε εισαγωγικά, οπότε άντε να πειστεί ότι εγώ είμαι κομπλέ και τα κάναμε κουβάρι γενικά».

Ενώ για την πλευρά του σημείωσε τα εξής:

«Είμαι σχεσού δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά τέτοιο συναίσθημα στη ζωή μου, ερωτικό, φιλικό, νιώθω πάρα πολύ νοιάξιμο και τα κάναμε όπα όλα.Πάει και αυτός ψυχολόγο τώρα παλεύουμε πάρα πολύ. Θα ήθελα να είμαστε μαζί αν και δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου γιατί έπαιξε πολύ μπάλα με άλλες γυναίκες και το μάθαινα δεξιά αριστερά, μηνύματα.

Εμένα αυτό μου κατάπιε τη ζωή. Δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ ποτέ. όταν ακόμα στέλνεις ένα μήνυμα ή ένα reaction σε μια κοπέλα που ακολουθεί την Super Κική, αυτή η κοπέλα επειδή δε με βλέπει σαν άνθρωπο και με βλέπει σα μηχανή, θα λέει μέχρι να πεθάνει ότι έκανα αυτό με τον γκόμενο της Super Κικής. Και δε θα το λέω μόνη της θα το λέει παντού και έτσι τα μαθαίνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 19ο λεπτό και μετά: