Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Ό,τι έτρωγα το έβγαζα» - Τα κιλά που έχασε η Super Kική στις πρώτες διακοπές μετά την αποβολή της

Όσα εξήγησε

«Ό,τι έτρωγα το έβγαζα» - Τα κιλά που έχασε η Super Kική στις πρώτες διακοπές μετά την αποβολή της
News 08.08.2022 16:24
Από Ελένη Μήτση

Η Super Κική έχει αποφασίσει να μοιράζεται τα περισσότερα κομμάτια, που αφορούν στην προσωπική της ζωή και έτσι αφού μοιράστηκε όλο το κομμάτι της εγκυμοσύνης αλλά κα της μετέπειτα κακής στιγμής, που είχε, όλα τα άλλα μοιάζουν απλά.

Έτσι λοιπόν, η επόμενη της απόφαση να πάει για πρώτη φορά στη ζωή τις διακοπές, έγινε από την ίδια γνωστή. Στην Ικαρία βρέθηκε για λίγες ημέρες και μέσα από αναρτήσεις της στα social media δε δίστασε να αποκαλύψει πως εξακολουθεί να μην νιώθει ψυχικά καλά, καθώς και το ότι έχασε κιλά όσες μέρες έμεινε εκεί.

Τα κιλά που έχασε η Super Κική στις διακοπές της στην Ικαρία

«Πήγα στην Ικαρία 82 κιλά και γύρισα 80. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν πήγα με γκόμενο. Και ό,τι έτρωγα το έβγαζα. Πήγα με φίλες, κατάλαβες; Δεν κρατήθηκα, δεν έπαθα τυμπανισμό».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Super Κική για την απιστία του συντρόφου της

Στην εκπομπή του Konilo στο Youtube βρέθηκε η Super Κική και στη συνέντευξή της που βγήκε στον αέρα χθες 4/8 έκανε και μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις σχέσεις με τον πρώην της Βίκτωρα. Παραδέχτηκε ότι γίνονται προσπάθειες να τα ξαναβρούν, ωστόσο υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης λόγω της απιστίας του, που της έχει δημιουργήσει πολλά τραύματα.

Η γνωστή influencer προσπαθεί να ξεπεράσει την πρόσφατη αποβολή και κάνει πράγματα για τον εαυτό της προκειμένου να ανακάμψει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται για διακοπές στην Ικαρία με τις καλές της φίλες Φαίη και Αγγελική Μανουσάκη και ανέβασε και τις πρώτες τους φωτογραφίες από τις διακοπές που είχε τόσο πολύ ανάγκη, αφού όπως είχε παραδεχθεί δεν είχε κάνει ποτέ στη ζωή της κανονικές διακοπές.

Παραδέχθηκε λοιπόν στον Konilo τα εξής:

«Eίναι πολύ περίπλοκη η σχέση που έχω από την αρχή. Έχω καταλάβει από όλα αυτά που έχω ζήσει ότι εκεί που φοβόμαστε να πάμε εκεί είναι η εξέλιξη. Δεν είμαστε ακριβώς μαζί αλλά παλεύεται αυτό να βγάλουμε μια άκρη γιατί υπάρχει πάρα πολλή αγάπη μεταξύ μας, αλλά και πάρα πολλές μαχαιριές ο ένας στον άλλο.

Όπως παραδέχτηκε έχει φταίξει και αυτή στην κρίση εμπιστοσύνης:

«Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη καθόλου, γνωριζόμασταν από πολύ παλιά ως σερβιτόρα εγώ αλλά για λίγο, και μετά από εφτά χρόνια ξαναγνωριστήκαμε. Εγώ από την πάρα πολλή ανασφάλεια επειδή μου άρεσε πάρα πολύ προσπαθούσαν να τον κάνω συνεχώς να νιώθει ανασφάλεια. Τύπου stories στους στενούς φίλους με τον Rack, ενώ τον Rack εν τον βλέπω καθόλου ερωτικά του είχα δώσει την εντύπωση ότι μπορεί και να τον βλέπω ερωτικά.

Με αποτέλεσμα να γίνεται το αντίστροφο γιατί ο άνθρωπος αυτός εγώ δεν είχα σκεφτεί ότι ήταν στρατό, ότι είναι πολύ μικρότερος από εμένα, νταραβερίζεται με μία που την βλέπει διάσημη σε εισαγωγικά, οπότε άντε να πειστεί ότι εγώ είμαι κομπλέ και τα κάναμε κουβάρι γενικά».

Ενώ για την πλευρά του σημείωσε τα εξής:

«Είμαι σχεσού δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά τέτοιο συναίσθημα στη ζωή μου, ερωτικό, φιλικό, νιώθω πάρα πολύ νοιάξιμο και τα κάναμε όπα όλα.Πάει και αυτός ψυχολόγο τώρα παλεύουμε πάρα πολύ. Θα ήθελα να είμαστε μαζί αν και δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου γιατί έπαιξε πολύ μπάλα με άλλες γυναίκες και το μάθαινα δεξιά αριστερά, μηνύματα.

Εμένα αυτό μου κατάπιε τη ζωή. Δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ ποτέ. όταν ακόμα στέλνεις ένα μήνυμα ή ένα reaction σε μια κοπέλα που ακολουθεί την Super Κική, αυτή η κοπέλα επειδή δε με βλέπει σαν άνθρωπο και με βλέπει σα μηχανή, θα λέει μέχρι να πεθάνει ότι έκανα αυτό με τον γκόμενο της Super Κικής. Και δε θα το λέω μόνη της θα το λέει παντού και έτσι τα μαθαίνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 19ο λεπτό και μετά:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

''Με έβαλε να κλέψω περίπτερο και τον συνάντησα στη φυλακή'' - Η πρώτη συνέντευξη της Super Κικής μετά την αποβολή

«Είμαι εντελώς μόνη μου...» - Τα δάκρυα της Super Κική για την κολλητή φιλία με τη Φαίη που έληξε

Share