«Όλα είναι χάλια κι εγώ ακόμα...» - Το ηχηρό μήνυμα της Super Κικής μετά την αποβολή της

Δύναμη ψυχής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όλα είναι χάλια κι εγώ ακόμα...» - Το ηχηρό μήνυμα της Super Κικής μετά την αποβολή της

Η Super Κική είναι μία από τις γυναίκες που αναδείχθηκαν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν μία ειλικρινή σχέση με το κοινό. Έχει περάσει πολλές δυσκολίες, από φυλακή, ναρκωτικά, αλλά και άπιστους συντρόφους, ωστόσο ύστερα από την τελευταία της αναποδιά με την αποβολή του παιδιού της, προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της.

Επέλεξε μάλιστα να πάει διακοπές με τις φίλες της στην Ικαρία και να τα αφήσει όλα για λίγο πίσω της και να κοιτάξει τον εαυτό της, και το Σάββατο 6/8 θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες της από εκεί, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το μήνυμα της Super Κικής μετά την αποβολή της

«Εγώ είμαι καλά χαμογελώ. Όχι επειδή τα πράγματα είναι τέλεια, ούτε επειδή πηγαίνουν όπως εγώ τα θέλω .. αλλά επειδή είναι όλα χάλια και εγώ ακόμα τα καταφέρνω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Super Κική

Super Κική - ανάρτηση

Super Κική - ανάρτηση στο Instagram

«Είμαι εντελώς μόνη μου...»

Η Super Κική παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Konilo στο youtube, η οποία προβλήθηκε πρώτη φορά την Πέμπτη 4/8 και σίγουρα αναμένεται να συζητηθεί τις επόμενες ημέρες, αφού μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια για πολλά ζητήματα της ζωής της.

Η influencer μπορεί και να ήταν έγκυος την περίοδο, που άνοιξε την καρδιά της όμως στη φάση, που προβλήθηκε όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Για πολλά ζητήματα μίλησε, ένα όμως την έκανε να συγκινηθεί και να κοιτάξει βουρκωμένη προς τα πάνω και αφορούσε στη κολλητή της, τη Φαίη με την οποία έχει περάσει πολλές στιγμές και την περίοδο εκείνη δε μιλούσαν.

«Είμαι πολύ τοξική, έχω έπαρση, θέλω να κάνω κουμάντο. Αυτό με οδήγησε να μείνω μόνη μου και είμαι εντελώς μόνη μου αυτήν την περίοδο. Έχω τσακωθεί με την καλύτερη μου φίλη, τη Φαίη».