Μελαχρινή καλλονή με μία κόρη - Αυτή είναι η σύντροφος του Στέφανου Μιχαήλ από την «Άγρια Γη»

Έχει τρελή αδυναμία και στην ίδια και στη μικρή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
instagram - stefanosmichael
instagram - stefanosmichael

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο εντυπωσιακούς, αλλά και ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ τον οποίο έχουμε θαυμάσει μέσα από πολλούς ρόλους, στο Μπρούσκο, στο Τατουάζ, ενώ τώρα στην «Άγρια Γη», στον ΣΚΑΙ. Δυστυχώς για τις θαυμάστριές του, ο ηθοποιός είναι χρόνια σε σχέση με μία πανέμορφη γυναίκα τη Ναταλία Κάτερ, η οποία μάλιστα έχει και ένα κοριτσάκι από άλλο γάμο.

Ο Μιχαήλ είναι πολύ καλά με τη σύντροφό του και πέρα από το ότι συζούν και περνούν πολύ χρόνο μαζί, δημοσιεύματα τους θέλουν να είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού ο έρωτάς τους δεν χρειάζονται άλλη επιβεβαίωση.

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Στέφανου Μιχαήλ

Η Ναταλία Κάτερ είναι χορεύτρια με καταγωγή από την Κύπρο και την Αίγυπτο. Είναι μάλιστα πρώην του Δώρου Παναγίδη από το Power of Love με τον οποίο έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι. Η ίδια και ο Στέφανος Μιχαήλ είναι πραγματικά αχώριστοι, ενώ έχει και εξαιρετικές σχέσεις με την κορούλα της.

Τα τρυφερά λόγια του Στέφανου Μιχαήλ για την ίδια και την κόρη της

Είπε σε συνέντευξή του στο «Γειά σου» στις 26/9:

«Προφανώς λείπω στην σύντροφό μου όπως και εκείνη σε εμένα αλλά είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση το να σηκώνομαι να φεύγω έστω και για μισή εβδομάδα. Ουσιαστικά είναι μισή ζωή πλέον. Μισή στην Ελλάδα, μισή στην Κύπρο. Το παίρνει ευτυχώς πολύ καλά, μου δίνει δύναμη, με στηρίζει. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί αν δεν υπάρχει αυτό, δε μπορείς να είσαι καλός ούτε στη δουλειά, ούτε στη σχέση σου.

Εννοείται ότι υπάρχει η σκέψη του γάμου και είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω αλλά επειδή τα έχω όλα τακτοποιημένα στο μυαλό μου, θεωρώ ότι όλα πρέπει να γίνουν όταν είναι η ώρα. Το όνειρό μου είναι να φτιάξω ένα σπιτικό σε ένα μέρος που θέλω και να κάνω οικογένεια. Η κόρη της συντρόφου μου είναι κομμάτι της ζωής μου, έτσι είναι το σωστό αλλιώς δεν γίνεται δουλειά».