Στέφανος Μιχαήλ: Ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Νάταλι Κάτερ

Πολύ ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στέφανος Μιχαήλ: Ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Νάταλι Κάτερ

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, Στέφανος Μιχαήλ μιας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Secret ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την αγαπημένη του, Νάταλι Κάτερ.

O αγαπημένος ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένος και δεν το κρύβει ούτε λεπτό. Πλέον, μιλάει ανοιχτά για την αγαπημένη του, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να ποζάρει μαζί της σε μία φωτογραφία που ανεβάζει στον δικό του λογαριασμό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Στέφανος Μιχαήλ, ο οποίος πρόσφατα έκανε μία κοινή ανάρτηση με την αγαπημένη του, θέλει να παντρευτεί την Νάταλι μέσα στον επόμενο χρόνο, παρόλο που είναι λίγους μήνες μαζί.

Πρόσφατα ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις «8 Λέξεις» είχε δημοσιεύσει και την πρώτη κοινή φωτογραφία με την σύντροφο του, συνοδευόμενο με ένα μήνυμα αγάπης.

Στέφανος Μιχαήλ σύντροφος

Η Κύπρια χορεύτρια είναι ήδη μητέρα ενός κοριτσιού από τον πρώην σύντροφο της, Δώρο Παναγίδη, με τον οποίο έχουν χωρίσει αρκετά χρόνια.

Ο Στέφανος Μιχαήλ και η Νάταλι Κάτερ γνωρίστηκαν σε κοινή έξοδο με φίλους και από τότε είναι μαζί!

Η αλήθεια για το unfollow στην Δανάη Παππά

O Στέφανος Μιχαήλ από τις 8 λέξεις αποκαλύπτει την αλήθεια για το unfollow στην Δανάη Παππά. Ποιες είναι οι σχέσεις που έχει σήμερα με την συμπρωταγωνίστρια του και τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους;

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε πριν από λίγους μήνες μέσω skype από το κτήμα του στην Κύπρο, ο Στέφανος Μιχαήλ.

Ο γνωστός ηθοποιός μια ωραία συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της. Μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου ρώτησε τον Στέφανο Μιχαήλ: «Έγινε ένας ντόρος για ένα unfollow. Ότι έκανες unfollow και σε έκανε unfollow η Δανάη Παππά και τι έχει γίνει με αυτό».

Από την πλευρά του, ο ίδιος δε δίστασε να απαντήσει: «Παιδιά εγώ δεν έχω κάνει κανένα unfollow, δεν έχω διαγράψει κανέναν από το Instagram. Οπότε δεν ξέρω, δεν έχω καμία απάντηση να σας δώσω». Δείτε ωστόσο, τι θα γίνει με την σειρά 8 Λέξεις.