''Τον έχασα, το μόνο που με κάνει να κρατιέμαι είναι...'' - Συγκινεί ο Κώστας Μαρτάκης για την απώλεια αγαπημένου του προσώπου

Έγινε πριν από ένα εικοσιτετράωρο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Τον έχασα, το μόνο που με κάνει να κρατιέμαι είναι...'' - Συγκινεί ο Κώστας Μαρτάκης για την απώλεια αγαπημένου του προσώπου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» έκανε ο Κώστας Μαρτάκης από την βάφτιση του γιου του Κωνσταντίνου Γαβαλά και της Ελευθερίας Κοντογιώργη, στην οποία έγινε νονός. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μεγάλη απώλεια που έζησε πριν από ένα εικοσιτετράωρο χάνοντας ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, που του είχε σταθεί στη ζωή του.

Την απώλεια αυτή προσπαθεί να ξεπεράσει με την χαρά που πήρε από την βάπτιση ενός νέου ανθρώπου, όπως εξομολογήθηκε και στην κάμερα της εκπομπής. Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς είναι καλός του φίλος και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελευθερία χθες 26.9 βαφτίζοντας μαζί και τον γιο τους. Για όσους δε γνωρίζουν θα είναι και ο τηλεοπτικός σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη στη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

Τα συγκινητικά λόγια του Κώστα Μαρτάκη για την απώλεια του αγαπημένου του προσώπου

Είπε στην κάμερα του «Μega Καλημέρα»:

«Έχασα τον δεύτερο μπαμπά μου. Τον δεύτερο σύζυγο της μητέρας μου. Είναι ένας άνθρωπος που μεγάλωσα μαζί του ουσιαστικά. Είναι δύσκολο. Αλλά είμαι δυνατός και κρατιέμαι γιατί αγαπώ πολύ αυτό το μωρό.

Σκέφτομαι πως έφυγε μια πολύ όμορφη ψυχή και σήμερα θα βαφτίσω μια νέα ψυχή και αυτό είναι ίσως το μόνο που με κάνει να μην καταρρέω και να μην τρέμω» είπε συγκινημένος ο Κώστας Μαρτάκης.

H πρώτη του ανάρτηση μετά το θάνατο του δεύτερου πατέρα του

«Χθες έφυγες για τη γειτονιά των αγγέλων. Θα είσαι πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου. Θα σε θυμάμαι πάντα μπαμπά 2… Έφυγες γεμάτος αναμνήσεις, καλές και κακές στιγμές, πάλεψες με τους δαίμονές σου για χρόνια, έζησες πιο πολύ από ότι μπορούσες για εμάς. Θα σε συναντήσω στον επόμενο γύρο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαρτάκης.

Η ανάρτηση του Κώστα Μαρτάκη για την απώλεια του Νίκου Πολίτη