''To ότι πάμε να πάρεις το GNTM για να φέρεις τη Eurovision, είναι λίγο backstage'' - Τα λόγια της Έλενας Χριστοπούλου για τις διαγωνιζόμενες του GNTM 5

Είναι πολλοί αυτοί που σχολιάζουν ότι το ριάλιτι μοντέλων κοντεύει να γίνει «Οικογενειακές ιστορίες»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''To ότι πάμε να πάρεις το GNTM για να φέρεις τη Eurovision, είναι λίγο backstage'' - Τα λόγια της Έλενας Χριστοπούλου για τις διαγωνιζόμενες του GNTM 5

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η προβολή του GNTM 5, αφού χθες 26/9 είχαμε την προβολή του τρίτου επεισοδίου των auditions. Πολλοί είναι εκείνοι, ειδικότερα στα social media, που σχολιάζουν το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν δίνεται πολύ βάση στις δακρύβρεχτες ιστορίες των διαγωνιζόμενων και όχι τόσο στο αν πληρούν τα κριτήρια για να γίνει μοντέλο. Οι χθεσινές περιπτώσεις προκάλεσαν τα σχόλια και της Έλενας Χριστοπούλου στο πλατό του «Πρωινού μας» που αναφέρθηκε ακριβώς σε αυτή την προσποιητή στάση των κριτών.

Mία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και η 29χρονη Κάτια από την Ουκρανία(δείτε την εδώ), που έκανε την Βίκυ Καγιά να δακρύσει με τα όσα είπε για την οικογένειά της και τον πόλεμο στην πατρίδα της. Αυτό ακριβώς το απόσπασμα, με αφορμή και άλλα σχολιάστηκε στο πλατό του πρωινού μας.

Η κριτική της Έλενας Χριστοπούλου για τις δακρύβρεχτες ιστορίες στο GNTM 5

Είπε λοιπόν με αφορμή τη συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη:

«Κάθε κορίτσι που στέκεται εκεί, έχει διαφορετική κριτική από τους ανθρώπους που είναι εκεί. Εγώ εκεί μπερδεύομαι. Μπερδεύομαι στο γιατί στο κορίτσι από την Ουκρανία πρέπει να γίνει όλο αυτό το ριάλιτι, το δακρύβρεχτο. Καταλαβαίνω τη συγκίνηση, εμένα μου συνέβη και πρόσφατα.

Καταλαβαίνω πολλά πράγματα αλλά το να περνάει ένα κορίτσι με την οικογένειά του κάπως, δε σημαίνει ότι είναι κριτήριο για τη δική μας δουλειά και να της πω «ναι περνάς»! Δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια πια από κορίτσι σε κορίτσι. Εγώ έχω μπερδευτεί. Κι άλλα κορίτσια είναι πάρα πολύ ωραία και δεν έχουν περάσει. Το ότι στέλνει λεφτά στον πόλεμο στους γονείς της και ότι πάμε να πάρεις το GNTM για να φέρεις τη Eurovision, είναι λίγο backstage» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε με τη σειρά της ότι το χθεσινό επεισόδιο του GNTM ήταν βασισμένο στις προσωπικές ιστορίες και όχι στα προσόντα των κοριτσιών για να κάνουν μόντελινγκ.

Έβγαλαν το GNTM 5, Οικογενειακές ιστορίες στο Twitter

Μπορεί η κριτική επιτροπή να έχει βάλει σκοπό ζωής να προωθήσει το διαφορετικό στη φετινή σεζόν του GNTM, ωστόσο μεγάλη μερίδα τηλεθεατών δε φαίνεται να χαίρονται και ιδιαίτερα με τις επιλογές τους. Και αυτό γιατί πολλές είναι οι διαγωνιζόμενες που πάνε στην οντισιόν και δεύτερη και τρίτη φορά, λένε μια δακρύβρεχτη ιστορία, με το πλατό να συγκινείται και να παίρνουν το πολυπόθητο ναι. Με αφορμή αυτό στο twitter ξέσπασε ''πάρτι'' και χθες, κατηγορώντας την κριτική επιτροπή ότι με αυτά που κάνουν στερούν θέσεις σε φρέσκα κορίτσια.

Κάτι οι επιλογές τους, κάτι οι άγριοι καυγάδες μεταξύ της κριτικής επιτροπής, μεικτά είναι τα συναισθήματα μέχρι στιγμής μετά την πρεμιέρα. Όπως αποκάλυψε πάντως ο Γιώργος Καράβας σε συνέντευξή του ο καυγάς με την Χατζηπαντελή δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όσα θα ακολουθήσουν.