GNTM 5: Σπάραξε στο κλάμα η Βίκυ Καγιά με την ιστορία μιας παίκτριας - «Είναι ότι πιο συγκινητικό και σοβαρό έχει πει κανείς εδώ»

«Εγώ πιστεύω θα τα καταφέρεις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Σπάραξε στο κλάμα η Βίκυ Καγιά με την ιστορία μιας παίκτριας - «Είναι ότι πιο συγκινητικό και σοβαρό έχει πει κανείς εδώ»

Ένα νέο επεισόδιο του GNTM 5 ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 26/9, με μια παίκτρια που κατάγεται από την Ουκρανία αλλά μένει στην Κύπρο να είναι η πρώτη που μπήκε στο πλατό και αντίκρυσε τους 4 κριτές. Η νεαρή και όμορφη κοπέλα αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πήγε στον διαγωνισμό για να βοηθήσει τους δικούς της φτάνοντας στον τελικό.

Όπως είπε η ίδια, πέρασε πολύ δύσκολα τους τελευταίους μήνες, καθώς δουλεύει πολλές ώρες και στέλνει χρήματα στην οικογένειά της που βρίσκεται στην Ουκρανία, μιας και εκείνοι μάχοντας καθημερινά για την ζωή και την χώρα τους.

Μάλιστα, η 29χρονη αποκάλυψε πως ο ξάδερφός της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου για αυτό και σκοπός της είναι να κερδίσει το έπαθλο του GNTM 5, ώστε να καταφέρει να φέρει την αδερφή της στην Κύπρο, ενώ ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό πέρασε και κατάθλιψη. Όλα αυτά φυσικά συγκίνησαν πολύ τους παίκτες και σε συνδυασμό με την ομορφιά και το κορμί της, της έδωσαν 4 "ναι" και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ωστόσο, στο τέλος της audition της, η Βίκυ Καγιά (που νωρίτερα απάντησε για τους επικριτές της ίδιας και του GNTM), δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα. «Είναι ότι πιο συγκινητικό και σοβαρό έχει πει κανείς εδώ όλες τις ημέρες. Είσαι ψυχή, εισαι γενναιόδωρη, είσαι μοντελάρα. Εγώ πιστεύω θα τα καταφέρεις», είπε η Βίκυ Καγιά.

Η συγκινητική audition της Κάτιας στο GNTM 5

Spoiler: Αυτές είναι οι διαγωνιζόμενες που φτάνουν στην τελική δεκάδα

To GNTM 5 έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Δευτέρα 19/9 και από τότε έχει καταφέρει να στρέψει όλες τις συζητήσεις καθημερινά πάνω του. Πολλοί είναι εκείνοι που κριτικάρουν έντονα την κριτική επιτροπή για τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι στιγμής, αφού σκοπός του φετινού κύκλου είναι να προωθηθεί το diversity, για αυτό άλλωστε και το ηλικιακό όριο έχει διευρυνθεί από 18 έως 88 ετών.

Στην εκπομπή «Open Weekend», αποκαλύφθηκε η τελική δεκάδα του παιχνιδιού και μέσα σε αυτήν δε θα είναι και ηχηρές προσωπικότητες του πέρασαν από την οντισιόν. Μία από αυτές είναι και η κυρία Τίτσα Λάβδα, η 79χρονη, που όπως μάθαμε αποχώρησε μόνη της καθώς είχε τους λόγους της.

Όπως αποκάλυψε στο Open Weekend η δημοσιογράφος, Πένυ Καβέτσου, αυτή τη στιγμή στη βίλα του GNTM βρίσκονται 10 κοπέλες και αύριο θα έχουμε νέα αποχώρηση. Εκκρεμούν φυσικά οι καθιερωμένες επιστροφές. Όσον αφορά τώρα τις παίκτριες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM έχουν γίνει γνωστές οι 9 από τις 10.

Πρόκειται για τις Αλεξία Τράικο, η μάνα και κόρη, Μικαέλα Νόβακ και Μάρα Μάρλη, η Μαρίτα από την Κύπρο, η Βικτώρια, η Νικόλ, η Ζωή, η Εβελίνα και η Έλενα Λυσάνδρου.