Τέσσερις νέες καταγγελίες στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Ανάμεσα τους μια δημοσιογράφος

Aναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέσσερις νέες καταγγελίες στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Ανάμεσα τους μια δημοσιογράφος

Στο Πρωινό η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, αποκάλυψε τέσσερις νέες καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Οι εν λόγω γυναίκες (ανάμεσα τους και μια δημοσιογράφος), αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο και θα κινηθούν νομικά.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφος, οι γυναίκες φοβούνται μήπως διαρρεύσουν τα στοιχεία τους, αφού στα βίντεο δεν φαίνονται τα πρόσωπα τους.

«Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας.

Όλο το ρεπορτάζ για τις 4 νέες καταγγελίες εις βάρος του Παναγιωτόπουλου

"Tης είχε στείλει χυδαίο μήνυμα όταν είμασταν 15'' - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της φίλης της Καρολάιν

Mια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Πρωινό», αναφορικά με τη γνωριμία του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την Καρολάιν Κράουτς την άτυχη κοπέλα που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η ίδια είχε καταγωγή από την Αλόννησο, για αυτό και όπως εξομολογήθηκε φίλη της στην εκπομπή, γνωρίζονταν με τον Παναγιωτόπουλο που διατηρεί μαγαζί στην περιοχή, και μάλιστα τις είχε προσεγγίσει με γλοιώδη τρόπο όταν ήταν 15 χρονών.

Όπως είπε η φίλη της τον ήξεραν αλλά τον απέφευγαν αφού ήξεραν ότι είναι γλοιώδης, και το γνώριζε και όλη η Αλόννησος. Eίναι χαρακτηριστικό ότι μετά την αποκάλυψη της διαρροής των ροζ βίντεο και της υπερπροβολής που πήρε το θέμα, στο νησί είναι ανεπιθύμητος, όπως δηλώνουν οι κάτοικοι, ενώ το μαγαζί-μπαρ που διατηρούσε πήγε πολύ άσχημα στη σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή Πρωινό:

«Χθες το βράδυ μίλησα με μια πολύ καλή φίλη της Καρολάιν και μου αποκάλυψε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όχι απλά ήξερε ,άλλα φλέρταρε την Καρολάιν. Οι δύο φίλες πήγαιναν μαζί σε καταδύσεις και το 2014/2015 είχαν γνωρίσει τον Παναγιωτόπουλο, γιατί ήταν στον ίδιο καταδυτικό όμιλο. Τότε μου είπε «ότι ξέραμε γενικότερα τον Στάθη ότι ήταν αισχρός και μου αποκαλύπτει ότι είχε στείλει μήνυμα στην Καρολάιν ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που έγραφε πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για καταδύσεις;».
«Aλλά γενικότερα ξέραμε ότι ήταν γλοιώδης, το ήξερε όλη η Αλόννησος. Γέλαγε με την ηλιθιότητά του πιστεύοντας ότι θα απαντήσει».