Πρωινό μας: Έγινε σαν παντζάρι από την ντροπή της - Το σαρδάμ της Φαίης Σκορδά με το "Πρωινό"

«Και είναι αυτές οι φορές που λέω από μέσα μου “συγκρατήσου, συγκρατήσου” και δεν μπορώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Έγινε σαν παντζάρι από την ντροπή της - Το σαρδάμ της Φαίης Σκορδά με το

Ένα επικό σαρδάμ έκανε στον αέρα του Πρωινό μας, η Φαίη Σκορδά την ώρα που διαφήμιζε το δώρο της εκπομπής της, με αποτέλεσμα να κοκκινήσει σαν παντζάρι και να ξεσπάσει σε νευρικό γέλιο, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της.

Το σαρδάμ της Σκορδά στο Πρωινό μας

«... με πολλά πολλά δώρα για εσάς, που έχουν να κάνουν με τον καφέ. Να πίνετε το καφεδίνο σας μαζί μας, εδώ στο Πρωινό μου, στο Πρωινό μας», είπε η Σκορδά και ξέσπασε σε γέλια.

«Και είναι αυτές οι φορές που λέω από μέσα μου “συγκρατήσου, συγκρατήσου” και δεν μπορώ, το κάνω χειρότερα. Εδώ στον ΣΚΑΙ», δικαιολογήθηκε στη συνέχεια, λίγο μετά τις σπόντες σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Το τηλεφώνημα του Γιώργο Λιάγκα στην Φαίη Σκορδά αφού έβγαλε ο ΑΝΤ1 την ανακοίνωση για την Δούκισσα Νομικού

Μπορεί πλέον καθημερινά να παίζει ο ένας απέναντι από τον άλλον και να γίνεται σφαγή με τα ποσοστά τηλεθέασης (δείτε εδώ ποιος κέρδισε εχθές 26/9) ωστόσο οι δυο τους, όπως σας έχουμε γράψει στο παρελθόν, διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μοιράστηκαν πολλά χρόνια, πολλές εμπειρίες και το πιο σημαντικό έχουν μαζί δυο παιδιά.

Το μεταξύ τους έχουν βρει και το ελέγχουν πολύ καλά. Ξέρουν, πλέον, τα όρια στην σχέση τους και οι δυο είναι πολύ υποστηρικτικοί ο ένας για τον άλλον. Όπως ο Λιάγκας συμβούλευσε την Φαίη - γιατί του το ζήτησε - πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ, έτσι και η Φαίη είπε την γνώμη της στον Λιάγκα όταν εκείνος έπρεπε να διαχειριστεί το περιστατικό με την Δούκισσα Νομικού.

Μπορεί παντού να λέγεται και να γράφεται ότι ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Δούκισσα - αυτές οι 20 μέρες που έμεινε στο Πρωινό - αλλά κανείς δεν έχει πει πόσο δύσκολα πέρασε και ο Λιάγκας, γιατί πέρασε.

Το έβλεπε από την αρχή ότι δεν υπάρχει connection, αυτή η σύνδεση που λέμε μεταξύ των συνεργατών και λόγω εμπειρίας ήξερε πως δεν θα καταλήξει καλά, αλλά παρ' όλα αυτά επειδή δεν αποφασίζει πλήρως αυτός, είπε να το τολμήσει κι ότι βγει.

Έτσι κι έγινε και είδαμε τελικά που βγήκε. Το θέμα είναι ότι την Κυριακή, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1 ο Γιώργος... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr