Δεκάδες αντιδράσεις στο Twitter με τα φιλιά Αφροδίτης Λιάντου και Αλέξανδρου Σκουρλέτη στην "Γη της Ελιάς"

"Τρελάθηκαν" οι τουιτεράδες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεκάδες αντιδράσεις στο Twitter με τα φιλιά Αφροδίτης Λιάντου και Αλέξανδρου Σκουρλέτη στην

Μπορεί φήμες να τους θέλουν ζευγάρι στην πραγματικότητα (δείτε τι είχαν αποκαλύψει οι ίδιοι) ωστόσο, η Αφροδίτη Λιάντου με τον Αλέξανδρου Σκουρλέτη, έχουν και ένα ειδύλλιο στην σειρά που πρωταγωνιστούν, "Γη της ελιάς". Στην αρχή ο Αλέξης είχε τρελή εμμονή με την Μυρτάλη, με αποτέλεσμα να την απαγάγει αλλά και να σκοτώσει μέχρι και τον αδερφό του επειδή τα έφτιαξε μαζί της. Πλέον όμως, έχοντας ξεκινήσει ψυχοθεραπεία έχει βρει τον εαυτό του και κάτι έχει ξεκινήσει ανάμεσα τους.

Μάλιστα, και η Μυρτάλη έχει δείξει το ενδιαφέρον της και τα συναισθήματά της είναι πολύ μπερδεμένα, αφού κάτι τρέχει και με τον Χρήστο....

Στο χθεσινό 26/9 επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια ανατρεπτική σκηνή, αφού Αλέξης και Μυρτάλη είχαν μια πολύ "καυτή" σκηνή μέσα σε πισίνα και το twitter πήρε "φωτιά".

Τα tweets για την σκηνή Μυρτάλη και Σκουρλέτη στην Γη της Ελιάς

Οι σημερινές 27/9 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της ελιάς

Επεισόδιο 09.

Τα συναισθήματα της Μυρτάλης για τον Χρήστο και τον Αλέξη είναι μπερδεμένα. Το δίλημμα μεγαλώνει κι εκείνη δείχνει να μην ξέρει τι ακριβώς θέλει. Η Εύα κάνει μήνυση κατ' αγνώστων για την επίμαχη αφίσα, αν και είναι σίγουρη ότι υπεύθυνη για την κυκλοφορία της είναι η Αρετή. Ο Αλέξης αισθάνεται μίσος προς τον Χρήστο και βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή. Η Αρετή δανείζεται χρήματα από την Ασπασία και τα δίνει στον Θανάση για την επένδυση που σχεδιάζει.

Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και κλέβει την παράσταση από τις υπόλοιπες κοπέλες. Η σχέση του Στάθη με την Εύα περνάει κρίση. Έτσι, σε μία αυθόρμητη στιγμή εκείνος πηγαίνει από το σπίτι της Ιουλίας, την οποία δείχνει να μην έχει ξεπεράσει. Η αδελφή του Δημήτρη πληρώνει ψευδομάρτυρα ο οποίος καταθέτει στη δίκη δυσκολεύοντας πάρα πολύ τη θέση της Αθηνάς. Ο Λυκούργος πηγαίνει μαζί με τη Μαργαρίτα στο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου κι εκεί βρίσκουν κρυμμένο το όπλο του Ιπποκράτη που είχε βρει η Αθηνά πριν από τη δολοφονία του Δημήτρη.