Δέσποινα Βανδή: «Μπορεί...» - Δεν το διέψευσε ούτε όμως και το επιβεβαίωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η ερώτηση που έφερε την αμηχανία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: «Μπορεί...» - Δεν το διέψευσε ούτε όμως και το επιβεβαίωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Στο Ηρώδειο βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, όπου απόλαυσε τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη επί σκηνής. Μετά το τέλος της παράστασης, το ζευγάρι αποχώρησε μαζί ενώ έκανε και δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό.

«Είμαι συνεχώς στα τηλέφωνα με την κόρη μου, ούτως ή άλλως ήμουν και θα παραμείνω, όπως κάθε μαμά», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια για την κόρη της, η οποία μετακόμισε στο εξωτερικό για σπουδές.

Οι δηλώσεις του Μπισμπίκη για την Βανδή και η αμηχανία

«Ήταν υπέροχα, το Ηρώδειο έτσι κι αλλιώς είναι υπέροχο και είναι ιδανικό για έναν ηθοποιό προκειμένου να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του», είπε για τις εμφανίσεις του στο Ηρώδειο.

Όσο για εάν θα πάει με την Δέσποινα Βανδή στα επόμενα ταξίδια της στο Λονδίνο, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν ξέρω αν πάω Λονδίνο, έχω πολύ δουλειά, έχω και το σίριαλ», χωρίς ωστόσο να διαψεύδει ότι θα πάνε ταξιδάκι. Να σημειωθεί πως ένα πρόσωπο της τηλεόραση "πρόδωσε" και το γάμο τους.

Τα "καρφιά" για τις δημόσιες εμφανίσεις τους

Στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε σήμερα δηλώσεις η γνωστή δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη και στο στόχαστρό της βρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Μεταξύ άλλων κατέκρινε την αντιμετώπισή του απέναντι στους δημοσιογράφους, καθώς την θεωρεί λάθος από τη στιγμή που συνοδεύει μία σταρ του βεληνεκούς της Δέσποινας Βανδή.

Αφορμή στάθηκε και η παρουσία του στην παράσταση Πέρσες του Αισχύλου στην Επίδαυρο, όπου είδαμε το ζευγάρι να μπαίνει από την πίσω πόρτα του θεάτρου και να αποφεύγει τους δημοσιογράφους, με τους ίδιους να φαίνονται αρκετά δυσαρεστημένοι στη συνέχεια, όπως μπορείτε να δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το youweekly.gr.

Δήλωσε στο Πρωινό:

«Mιλάμε για την παράσταση Πέρσες. Κυνηγάνε τα τηλεοπτικά συνεργεία τον κύριο Μπισμπίκη και την κυρία Βανδή. Δεν με αφορούσε αυτό το κυνηγητό αλλά η παράσταση. Βλέπω δεκάδες δημοσιογράφους να έχουν περικυκλώσει το θέατρο και να κυνηγάνε έναν Μπισμπίκη και μια Βανδή, ο οποίος κ. Μπισμπίκης δεν έχει καταλάβει ότι συνοδεύει μία σταρ γιατί για τον μικρόκοσμο της Ελλάδας η Βανδή είναι σταρ».

«Άρα θα πρέπει ούτε να κυνηγιέται, ούτε να μην στέκεται, ούτε να μην αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους με ευγένεια. Διότι αν δεν υπήρχαν οι δημοσιογράφοι δεν θα είχε εισπράξει και εκείνος τα καλά της δημοσιότητας. Μην τρελαθούμε».

«Έχω συναντήσει τον Σπίλμπεργκ καλοκαίρι στην Κεφαλονιά και κάθισε ο άνθρωπος πριν φύγει, μπροστά στο αεροδρόμιο, να μου μιλήσιε για τα πάντα! Με απλότητα, με ειλικρίνεια, με ήθος, με καμία αλαζονεία. Και κλείνω την παρένθεση» συμπλήρωσε η Νανά Παλαιτσάκη.