«Ήμουν πολύ ωραίο αγόρι και συνέβη» - Σοκάρει γνωστός ηθοποιός με τις αποκαλύψεις του για σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο

Είχε γίνει και από άντρες και από γυναίκες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε μερικές συγκλονιστικές αποκαλύψεις προέβη γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο, Σίσσυ Μενεγάτου. Ο λόγος για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει δεχτεί κατά την επαγγελματική του ζωή και από άντρες και από γυναίκες. Είναι άλλη μια μαρτυρία ανθρώπου του θεάματος για τέτοια περιστατικά, αφού το τελευταίο διάστημα μετά τις δίκες Φιλιππίδη και Λιγνάδη, ολοένα και περισσότερα στόματα ανοίγουν.

Τον τελευταίο καιρό ανάλογη αποκάλυψη είχε κάνει και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαριάννα Πολυχρονίδη, ομολογώντας μάλιστα ότι λόγω της άρνησής της έχασε το ρόλο που είχε κλείσει. Απαντώντας στο ερώτημα γιατί τώρα, εξέφρασε τη δίκαια αγανάκτησή της ότι η κοινωνία μας τότε δεν ήταν έτοιμη να ακούσει κάτι τέτοιο.

Ο ηθοποιός που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από άντρες και γυναίκες

Ο λόγος για τον Χρήστο Γιάνναρη που σε συνέντευξή του είπε τα εξής:

-Πώς ένιωσες όταν είδες τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδση με χειροπέδες, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις; Το περίμενες όλο αυτό;

Ομολογώ δεν το περίμενα. Δεν μπορούσα καν να το φανταστώ. Είναι σοκαριστικό να βλέπεις ανθρώπους που τους ήξερες να οδηγούνται στη φυλακή και στη συνέχεια στα δικαστήρια. Αλλά επειδή όλο αυτό έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, θα έλεγα ότι καλό είναι να σωπάσουμε. Έχει δημιουργηθεί πάρα πολύς θόρυβος και καλό είναι να μη φωνάζουμε όλοι μας. Η Δικαιοσύνη ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Τώρα βγαίνουν σχεδόν όλοι κι έχουν άποψη επί παντός επιστητού. Εγώ θα πρότεινα να σωπάσουμε από τη στιγμή που το θέμα έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

-Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο;

Πολλές φορές. Κι από άνδρες κι από γυναίκες. Ήμουν ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι, οπότε συνέβη αλλά με πολλή ευγένεια και σεβασμό έλεγα: «Παιδιά, όχι, δεν θα πάρω» κι έτσι σταματούσαν. Ο άλλος καταλαβαίνει που τον παίρνει και που όχι. Στις δικές μου περιπτώσεις μπόρεσα και το αντιμετώπισα ακαριαία με τη συμπεριφορά μου.

Ο Χρήστος Γιάνναρης αποκαλύπτει ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση

Έχουν υπάρξει ζευγάρι με την Βάσω Γουλιελμάκη

Στην εκπομπή “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη είχε δώσει συνέντευξη η Βάσω Γουλιελμάκη, η οποία επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει πρόσφατα. Η ηθοποιός ήταν σε σχέση με τον Χρήστο Γιάνναρη με τον χωρισμό τους να είναι ''βελούδινος''.

«Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 12 κιλά, έτρωγα ότι πιο βρώμικο. Έβαζα άπειρο λεμόνι, σε σημείο να μην μπορεί κανείς να φάει μαζί μου. Όταν έμεινα έγκυος είχα δώσει το τεστ στον Σωκράτη και ξαφνικά άκουσα “μωρό μου είσαι έγκυος”. Άρχισα να ουρλιάζω, να κλαίω… Φώναζα “είμαι έγκυος” και ήρθε όλο το χωριό σπίτι.

Η κόρη μου τώρα είναι 16 ετών. Η σχέση μας έχει περάσει πολλές φορές κρίση. Την περίοδο του διαζυγίου ήταν πολύ δύσκολα. Όταν έχεις συνηθίσει και τους δύο γονείς είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Ο Σωκράτης μένει μόνιμα στην Αμερική. Αν όλα πάνε καλά, η Μαρίλια θα σπουδάσει στο εξωτερικό.

Η κόρη μου δεν έχει λόγο στην προσωπική μου ζωή, αλλά έχει άποψη. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη», είπε η Βάσω Γουλιελμάκη.Γουλιελμάκη χωρισμός