«Είναι μεγάλη ευθύνη» - Οι αλλαγές στη ζωή του Ορφέα Αυγουστίδη μετά το γάμο του με τη Γεωργία Κρασσά και την πατρότητα

Οι αποκαλύψεις που έκανε για τον γάμο του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Είναι μεγάλη ευθύνη» - Οι αλλαγές στη ζωή του Ορφέα Αυγουστίδη μετά το γάμο του με τη Γεωργία Κρασσά και την πατρότητα

Tον Ορφέα Αυγουστίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και σε δηλώσεις που προβλήθηκαν σήμερα 27/9 τον ακούσαμε να μιλάει για τις αλλαγές στη ζωή του μετά το γάμο του, αλλά και τον ερχομό του γιου του. Από τη συζήτηση φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στην μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη, με την οποία είναι και συνάδελφοι στο «Σασμό».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ορφέας Αυγουστίδης με την Γεωργία Κρασσά παντρεύτηκαν το καλοκαίρι στην Κρήτη σε ένα γάμο που τα είχε όλα, από παραδοσιακές φορεσιές, μέχρι χορούς, φαγητό, αλλά και λαμπερούς καλεσμένους από τον επαγγελματικό και οικογενειακό τους κύκλο. Ταυτόχρονα έκαναν και τη βάπτιση του γιου τους, του οποίου νονά έγινε μια πασίγνωστη ηθοποιός.

Οι αλλαγές στη ζωή του Αυγουστίδη από τότε που έκανε οικογένεια

«Είναι η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου, έχει γίνει αυτή η μεγάλη αλλαγή και τα πράγματα φιλτράρονται μέσα από αυτό το γεγονός. Ήθελα να γίνω πατέρας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις ως πατέρας ή μητέρα, η ευθύνη να συστήσεις ένα μικρό πλάσμα στον κόσμο», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη γέννηση του γιου του.

Για τις σχέσεις και τη επαγγελματική συνεργασία με την μητέρα του, Μαρία Τζομπάνακη ανέφερε ο Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου , περάσαμε από στάδια», ανέφερε ο πρωταγωνιστής της σειράς, Σασμός.

«Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση , την απομάκρυνση, τα όρια. Η μητέρα μου είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή» αποκάλυψε για την μητέρα του», είπε για τη Μαρία Τζομπανάκη.

Για τον γάμο του με την Γεωργία Κρασσά ανέφερε: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη γαμοβάφτιση του Αυγουστίδη στην Κρήτη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία Κρασσά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και η σχέση τους θα περνούσε στο επόμενο επίπεδο. Το ευχάριστο αυτό γεγονός, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε και ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί.

Όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ο ηθοποιός θα τηρούσαν όλα τα έθιμα του τόπου τους, δηλαδή της λεβεντογέννας Κρήτης, με αποτέλεσμα να μη λείψουν οι παραδοσιακοί χοροί και οι στολές, τα γλυκά του νησιού, ενώ ο ίδιος φορούσε πάνω από το κοστούμι του ένα λευκό σαρίκι.

Η χαρά τους δεν περιγράφεται και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, όμως, την στιγμή αυτή την μοιράστηκαν και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν και οι συνεργάτες του από την σειρά που πρωταγωνιστεί, "Σασμός", όπως η Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Φαμέλη,

Αλλά και διάφοροι άλλοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και εξέχουσες προσωπικότητες, όπως η Μαρίζα Ρίζου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και πολλοί ακόμη. Φυσικά, η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, ήταν εκεί και ήταν υπέρλαμπρη.

Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά

Ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Ορφέας Αυγουστίδης

undefined

Η Ευγενία Σαμαρά στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η Χριστίνα Φαμέλη στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η Δανάη Μιχαλάκη στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η Μαρία Τζομπανάκη στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Τα γλυκά στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Τα έθιμα στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η Ελένη Ράντου στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η Μαρίζα Ρίζου στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Ο Παραδοσιακός γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά