"Στάζει" μέλι η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τα μάτια του Χρήστου Δάντη - «Είναι στο στήριγμά μου»

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Τρίτης (27/9) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα η Ασημίνα Χατζηανδρέου,η οποία έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 5.

Όπως είναι ήδη γνωστό η ίδια είναι σε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή, Χρήστο Δάντη με τον οποίο έχουν επιλέξει να κρατήσουν φανερά χαμηλούς τόνους (δείτε εδώ μια σπάνια αποκάλυψη που έχει κάνει). Ωστόσο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της σύντροφο:

«Ο Χρήστος για εμένα είναι το στήριγμά μου. Όποια στραβή και να μου συμβεί, ακόμη και να τρακάρω τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, το πρώτο τηλέφωνο θα είναι αυτός και είναι ο πιο ψύχραιμος. Δηλαδή θα μου πει "εε μωρέ εντάξει λύνεται».

Οι δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον Χρήστο Δάντη

"Στάζει μέλι" ο Χρήστος Δάντης για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Όσο ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξεκλέβουν λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις τους για να απολαύσουν λίγες στιγμές ηρεμίας σε κάποιο νησί, οι θαυμαστές της δεύτερης ετοίμασαν ένα κολάζ με φωτογραφίες της από την συμμετοχή της στο Survivor 5 για να την αναδείξουν και να τονίσουν πως την στηρίζουν σε κάθε βήμα.

Η φωτογραφία αυτή έπεσε στο βλέμμα του τραγουδιστή και αμέσως έσπευσε να την ανεβάσει σε στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς ο έρωτάς του για την σύντροφό του είναι ολοφάνερος και όπως έκανε όπως την υποστήριζε όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και έξω από το παιχνίδι και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

«Βουνό μου», έγραψε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πολλές καρδούλες.

Χρήστος Δάντης