GNTM 5: Αποχώρησε η Βίκυ Καγιά λόγω προβλήματος υγείας - Τι συνέβη;

Ο λόγος που έφυγε άρον άρον από το πλατό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Αποχώρησε η Βίκυ Καγιά λόγω προβλήματος υγείας - Τι συνέβη;

Το βράδυ της Τρίτης (27/9) ξεκίνησε ένα νέο επεισόδιο του GNTM 5 όπου σαρώνει για τα καλά σε νούμερα τηλεθέασης καθώς έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Όπως είναι λογικό κάθε χρονιά ο ανταγωνισμός κορυφώνεται μιας και τα επίδοξα μοντέλα έρχονται πιο αποφασισμένα από ποτέ για την πολυπόθητη νίκη.

Ωστόσο, μετά από την πρώτην διαγωνιζόμενη η οποία έφερε για μια ακόμη φορά τα πάνω κάτω στην κριτική επιτροπή, η Βίκυ Καγιά λίγο αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πλατό καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υπότασή της, κάτι που δεν ήταν ωστόσο ιδιαίτερα ανησυχητικό.

Η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το πλατό του GNTM 5

''Δικαίως με περιμένουν στη γωνία'' - Η Βίκυ Καγιά απαντά στους επικριτές του GNTM 5

Η Βίκυ Καγιά όπως κάθε χρόνο που προβάλλεται το GNTM, έχει βρεθεί στο στόχαστρο του κοινού αλλά και ανθρώπων του θεάματος. λόγω της παρουσίας της στο παιχνίδι. Η ίδια στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό GALA και στον Κώστα Μπουρούση, μιλά για τους επικριτές της αλλά και για τις γλώσσες που κατηγορούν την κριτική επιτροπή, ότι εκμεταλλεύονται τις ιστορίες των διαγωνιζόμενων και τις κακομεταχειρίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τη Σοφία Χατζηπαντελή είναι η κριτής που έχει αποσπάσει τη μεγαλύτερη κριτική, κυρίως λόγω του τρόπου που μιλάει στις παίκτριες, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν το γεγονός ότι τσιρίζει και φωνάζει στις διαγωνιζόμενες. Η ίδια πάντα με ψυχραιμία, απαντά στα όσα λέγονται για την ίδια και το παιχνίδι, που για άλλη μια χρονιά σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης.

-Μετά την πρεμιέρα του GNTM νιώθεις ότι όλοι σε περίμεναν στη γωνία;

«Δικαίως με περίμεναν στη γωνία. Όμως εγώ νιώθω μόνο θετικά συναισθήματα για τους ανθρώπους, τους συνανθρώπους και τους συνεργάτες μου. Έχω θετικό νου. Δεν θέλω να εστιάζω στο αρνητικό. Όσες φορές έχω πέσει στη λούμπα να σκεφτώ αρνητικά ή μοιρολατρικά δεν μου πάει τίποτα καλά. Δεν δουλεύει αυτή η σκέψη, σ’ το λέω εμπειρικά. Είμαι 44 ετών και δουλεύω από τα 14 μου».

-Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι στον φετινό κύκλο του σόου εκμεταλλεύεστε τις γυναίκες και τις ιστορίες του. Τι λες γι’ αυτό;
«Αυτό είναι αστείο. Είναι ψέμα και υπερβολή. Κάνουμε το ακριβώς αντίθετο. Σε μια κοινωνία που η γυναίκα έχει ταλαιπωρηθεί και υποφέρει, ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια λόγω της πανδημίας, εμείς υμνούμε τη γυναίκα. Είμαστε η εκπομπή της γυναικείας ενδυνάμωσης. Δείχνουμε τη δύναμη της γυναίκας, την άποψη της γυναίκας, το θάρρος της γυναίκας να ξεπεράσει τα στερεότυπα και να πάει παραπέρα. Αν είναι δυνατόν να θέλουμε να εκθέσουμε τις γυναίκες που αγαπάμε».

Η Βίκυ Καγιά κατηγορείται ότι εκμεταλλεύεται τις ιστορίες των διαγωνιζόμενων

-Όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως σωματότυπου ή ηλικίας, μπορούν να γίνουν μοντέλα;

«Το μόντελινγκ δεν είναι αυτό που ήταν. Υπάρχουν πλέον αγορές αναλόγως του ηλικιακού γκρουπ και της δεκαετίας την οποία διανύεις. Μετά τη Μέι Μασκ, τη μητέρα του Έλον Μασκ, ή την Τζόαν Ντίντιον που συμμετείχε στην καμπάνια της Celine έχει ανοίξει μια αγορά που δεν ήταν διαδεδομένη. και αυτή είναι μια ισχυρή αγορά. Γιατί μια γυναίκα που έχει δουλέψει, έχει χορτάσει και έχει κάνει τον κύκλο της ως επαγγελματίας, άρα ζει, ταξιδεύει και απολαμβάνει τη ζωή της είναι το role model που θέλουμε».

-Μετάνιωσες που άφησες το GNTM για να το ξαναβρείς;

«Καθόλου. Γιατί είχα φτάσει σε μια φάση που δεν άντεχα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα. Και να σου πω κάτι; Δεν μου έφτασε. Οι έξι εβδομάδες παύσης που είχα πρόπερσι δεν μου έφτασαν. Αλλά μου έκαναν πολύ καλό αφού τα καλοκαίρια ξεκουράζομαι μόνο δέκα μέρες».