Κατερίνα Πεφτίτση κατά της Βίκυς Καγιά: «Ακόμα και η πιο σκληρή αλήθεια μπορεί να ειπωθεί γλυκά»

«Πολλά από αυτά που λέει εμένα δεν με βρίσκουν σύμφωνη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Πεφτίτση κατά της Βίκυς Καγιά: «Ακόμα και η πιο σκληρή αλήθεια μπορεί να ειπωθεί γλυκά»

Το πρωί της Τρίτης (27/9) μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Πεφτίτση. Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο δεν δίστασε να αναφερθεί για την δική της εμπειρία στο GNTM (δείτε εδώ όλα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό 27/9 επεισόδιο) ενώ από την άλλη εξέφρασε την δική της άποψη σχετικά με τις αλλαγές που βλέπουμε στο νέο κύκλο.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Πεφτίτση

«Μέσα από το GNTM μπόρεσα να δείξω την τέχνη μου. Έχω κλείσει πολλές δουλειές λόγω της προβολής μου. Με το παιχνίδι το δικό μου έγιναν αλλαγές στο GNTM. Μου αρέσει που πλέον πάνε ηλικίες μεγαλύτερες.

Για εμένα η Βίκυ είναι ένας πάρα πολύ ωραίος άνθρωπος. Πολλά από αυτά που λέει εμένα δεν με βρίσκουν σύμφωνη, ακόμα και η πιο σκληρή αλήθεια μπορεί να ειπωθεί γλυκά χωρίς να πληγώσουμε έναν άνθρωπο. Αν εμένα στο GNTM μου ερχόντουσαν επιθετικά σχόλια από τους κριτές δεν ξέρω πως θα ήμουν μετά στη ζωή μου.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα κορίτσι πολύ φρέσκο, αλλά ακόμη και τα καλά που θα πει, θα τα ήθελα λίγο λιγότερα. Όλοι στην κριτική επιτροπή έχουν επιλεχθεί σωστά αλλά εγώ έχω δεθεί με άλλους ανθρώπους».

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Κατερίνας Πεφτίτση για το πρόβλημα υγείας της

Το μεσημέρι της Τρίτης (13/9) μέσα από την εκπομπή «Ελένη» όπου προβάλλεται στην τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, η Κατερίνα Πεφτίτση παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής. Μεταξύ άλλων η ίδια μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και για τις δυσκολίες που έχει περάσει κατά καιρούς.

Μάλιστα, και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την δύσκολη μάχη που έδωσε με την απώλεια των κιλών του.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ γιατί ήθελα να δείξω κάτι διαφορετικό. Η ομορφιά δεν έχει όρια. Ήθελα να δείξω ότι είσαι όμορφη και σέξι με παραπάνω κιλά. Έχω περάσει πολλά σταδία λόγω των κιλών. Ένιωθα θυμό και φόβο για το τι θα πει ο κόσμος.

Άρχισα να κάνω κακό στον εαυτό μου, έτρωγα και προκαλούσα εμετό για να βγάλω αυτό που έφαγα, γιατί δεν ήθελα να πάρω τις περιττές θερμίδες. Ό,τι κιλά και να είσαι πρέπει να είσαι υγιής. Αυτό που έχεις πρέπει να το φροντίζεις και να το αγαπάς».