"Έσπασε" τη σιωπή του ο Αρναούτογλου για τη μάχη του με τα κιλά: «Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου»

«Θα έκανα τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για την πρόσφατη εξομολόγησή του μετά από φάρμακα που έπαιρνε προκειμένου να χάσει βάρος.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Είπα τι συνέβη στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Είπα για το πρόβλημα με τα κιλά μου. Είπα τι πήγα να πάθω με το φάρμακο που πήρα για να χάσω τα κιλά. Θα έκανα τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος παίρνοντας αυτά τα φάρμακα. Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου».

Αποκαλυπτικός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη νέα σεζόν

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου πέτυχε ο φακός του Happy Day στη βάπτιση της κόρης του Γιώργου Λιανού, και βρήκε την ευκαιρία να του κάνουν κάποιες ερωτήσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μεταξύ άλλων, εστίασε στην πληθώρα εκπομπών που θα παίζονται αυτή τη χρονιά, αλλά και τις προβλέψεις του για τις προτιμήσεις του κοινού.

Ο ίδιος δεν απάντησε κάτι για το δικό του τηλεοπτικό μέλλον, ωστόσο αυτό μάλλον είναι προβλέψιμο, δεδομένης της περσινής του επιτυχίας.

«Να είναι γερό το μωρό, να είναι ευτυχισμένο το μωρό, η Κωνσταντίνα».

Σχολιάζοντας τη νέα σεζόν ο παρουσιαστής προέβλεψε ότι ο χειμώνας θα είναι δύσκολος από άποψη ανταγωνισμού.

«Θα είναι δύσκολος ο χειμώνας. Τα προγράμματα που βλέπω από όλα τα κανάλια είναι τόσο γεμάτα που ο κόσμος θα βρει τι θα αγαπήσει για να καθίσει μέσα» είπε.