Συγκινημένοι και ντυμένοι στα λευκά - Βάφτισαν την κόρη τους ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη

Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Συγκινημένοι και ντυμένοι στα λευκά - Βάφτισαν την κόρη τους ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη

Ιδιαίτερη είναι όπως αποδείχθηκε η σημερινή μέρα για τον Γιώργο Λιανό, μιας και μετά τις καλοκαιρινές του αποδράσεις, έκανε τις απαραίτητες ετοιμασίες με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη, και έτσι το απόγευμα της Παρασκευής 2/9 βάφτισαν την μονάκριβη κόρη τους και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό.

Βάφτισε την κόρη του ο Γιώργος Λιανός

Το ζευγάρι λοιπόν έκανε την βάφτιση της κορούλας του λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου, και εκείνη πήρε δύο ονόματα Βαλέρια και Ασημούλα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στις Αφίδνες Αττικής με προσκεκλημένους κόσμο από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, και ανάμεσά τους ο Γιάννης Βαρδής με τη Νατάσα Σκαφίδα με τα δυο παιδιά τους.

Βάφτισαν την κόρη τους Λιανός και Καραλέξη
Βάφτισαν την κόρη τους ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη

Πηγή φωτογραφιών NDP

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας : Instagram / Γιώργος Λιανός

Παντρεύονται μετά την βάφτιση της κόρης τους;

Εδώ και λίγο καιρό, ο Γιώργος Λιανός έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με το Survivor και έτσι όλος ο χρόνος του έχει αφιερωθεί στην οικογένειά του, στα τρία παιδιά του από τον πρώτο γάμο του και στην 19 μηνών κόρη του, καρπό του έρωτά του με την Κωνσταντίνα Καραλάξη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι και όλα τα παιδιά κάνουν μαζί διακοπές στα ελληνικά νησιά (δείτε εδώ την εντυπωσιακή φωτογραφία της Κωνσταντίνας Καραλέξη με μαγιό), λίγο καιρό πριν πραγματοποιηθεί η βάφτιση της μικρής, που έχει φέρει χαμόγελα ευτυχίας σε όλη την οικογένεια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, με την επιστροφή τους στην Αθήνα, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης τους. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν το ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή Στέλιου Μανωλά προκειμένου να διαλέξουν το φόρεμά της αλλά και το σύνολο των βαφτιστικών με τα απαραίτητα για το ιερό μυστήριο που θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει μόνο τη βάφτιση της μικρής τον Σεπτέμβριο και όχι τον θρησκευτικό τους γάμο όπως είχε αρχικά ακουστεί. Αν και οι ίδιοι δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα την τοποθεσία, σύμφωνα με πληροφορίες, η βάφτιση θα γίνει στην Αττική και η κόρη τους θα πάρει το όνομα Βαλέρια - Ασημίνα.