Με μαύρο μαγιό και άβαφη στο πλευρό του - Στη θάλασσα Γιώργος Λιανός και Κωνσταντίνα Καραλέξη

Αγκαλιασμένοι στην ξαπλώστρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μαύρο μαγιό και άβαφη στο πλευρό του - Στη θάλασσα Γιώργος Λιανός και Κωνσταντίνα Καραλέξη

Μπορεί να ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για την βάφτιση της κορούλας τους και να έχουν αρκετό "τρέξιμο", ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη βρήκαν λίγο ελεύθερο χρόνο και απόλαυσαν το μπάνιο τους στη θάλασσα. Τώρα που το Survivor ολοκληρώθηκε, το ζευγάρι μπορεί να είναι περισσότερο μαζί και να κάνει τα ταξίδια του και τις βόλτες του.

Ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από την παραλία που έκαναν τις βουτιές τους και φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι και ήρεμοι.

Ειδικά η Κωνσταντίνα Καραλέξη έδειχνε πολύ εντυπωσιακή στο πλευρό του καλού της χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της.

Η φωτογραφία Λιανού - Καραλέξη από την παραλία

Γιώργος Λιανός Κωνσταντίνα Καραλέξη παραλία μαγιό

Το σπίτι τους στην Αθήνα

Τι και αν μερικές sites τον έβγαλαν μεγιστάνα και πως έχει δικό του σκάφος θηρίο, ο Γιώργος Λιανός μένει σε ένα μικρό και cozy σπίτι μαζί με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κορούλα τους, ενώ σχεδόν καθημερινά τον επισκέπτονται και τα τρία του παιδιά από την πρώτη του σύζυγο.

Ο παρουσιαστής που για αρκετό καιρό και φέτος έλειπε στον Άγιο Δομίνικο λόγω της παρουσίασης του Survivor 5, πλέον έχει επιστρέψει για τα καλά στην Ελλάδα και απολαμβάνει κάθε στιγμή με την οικογένεια του.

Όπως έχουμε δει λοιπόν από το προφίλ του στο Instagram, το σπίτι τους είναι πολύ νεανικό. Έχουν στο σαλόνι τους παραδοσιακό τζάκι, ξύλινα έπιπλα, ενώ εντυπωσιακός είναι ο τοίχος στον οποίο ο παρουσιαστής έχει κρεμάσει τις κιθάρες του, καθώς μην ξεχνάμε πως είναι και τραγουδιστής.

Επίσης, έχουν και έναν πανέμορφο κήπο στον οποίο βλέπει η κουζίνα τους.