Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Πάρης Σκαρτσολιάς και Βιργινία Δικαιούλια ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στην κάμερα του Happy Day

Τι συνέβη;

Πάρης Σκαρτσολιάς και Βιργινία Δικαιούλια ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στην κάμερα του Happy Day
News 28.09.2022 11:00
Από Ίρις Βίλα

Το πρωί της Τετάρτης (28/9) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησαν στην κάμερα η Βιργινία Δικαιούλια και ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

Συγκεκριμένα, το γνωστό ζευγάρι δεν δίστασε να ανακοινώσει τα ευχάριστα καθώς έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους μετά από 2 χρόνια που είναι μαζί μιας και έχουν συζητηθεί αρκετά ως ζευγάρι. (Δείτε εδώ την τρυφερή εξομολόγηση που είχε κάνει για τον αγαπημένος της πριν από λίγο καιρό).

Η ανακοίνωση της Βιργινίας Δικαιούλια και του Πάρη Σκορτσολιά για την σχέση τους

«Είμαστε δυο χρόνια μαζί. Η σχέση είναι κάτι που αφορά εμάς, δεν αφορά τον κόσμο, ζηλεύομε ο ένας τον άλλο στα φυσιολογικά πλαίσια της σχέσης», ενώ από την άλλη αποκάλυψαν πως πρόσφατα συγκατοίκησαν… Έχουμε κάνει το επόμενο βήμα και συγκατοικούμε». Φυσικά, λίγο αργότερα η Βιργινία Δικαούλια παραδέχτηκε: «Ο Πάρης κάνει περισσότερες δουλειές από μένα στο σπίτι».

Η άγνωστη σχέση του με την "Έλλη Ρούσσου" από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Στην κάμερα της εκπομπής Love it μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/10) ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια είναι η σχέση που συνδέει τον ίδιο με την Ελένη Φίλιππα, την ηθοποιό που υποδύθηκε την Έλλη Ρούσσου στο Κωνσταντίνου και Ελένης.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ήταν η τελευταία σύντροφος του μπαμπά του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

«Η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ. Μαθαίνεις να ζεις μ’ αυτό. Ο θάνατος του πατέρα μου με τσάκισε, ήταν η σημαντικότερη απώλεια που έχω βιώσει στη ζωή μου. Ζω όμως, δουλεύω, βρίσκω κίνητρα σε άλλα πράγματα και προχωράμε.

Η σχέση μου με την Ελένη (Φίλιππα) είναι τέλεια, όπως και πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου. Είμαστε οικογένεια από πάντα, είναι ο πρώτος άνθρωπος που παίρνω για συμβουλές όταν θέλω κάτι ή μου έρχεται μία δουλειά», είπε αρχικά ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη σχέση του με τη Βιργινία Δικαιούλια, σχολίασε: «Είμαι ερωτευμένος, είναι μια πραγματικότητα αυτό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάρις Σκαρτσολιάς: Τα τρυφερά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της Βιργινίας Δικαιούλια

Τρυφερές στιγμές για τον Πάρι Σκαρτσολιά και την Βιργινία Δικαιούλια - Η πρώτη τους φωτογραφία στα social media

Share