«Υποτιμητικά όσα είπε η Καγιά για την μέση Ελληνίδα» - Ξέσπασε η Αφροδίτη Γραμμέλη για το GNTM 5

«Η καθημερινότητά μας μπορεί να μην έχει πασαρέλα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Υποτιμητικά όσα είπε η Καγιά για την μέση Ελληνίδα» - Ξέσπασε η Αφροδίτη Γραμμέλη για το GNTM 5

To GNTM 5 έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο σούσουρο καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι μετά από την πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας, έχει επικρατήσει χαμός τόσο με τα αρνητικά σχόλια στο Twitter όσο και με τις δηλώσεις διάσημων προσώπουν που δεν έχουν διστάσει να "ξεφτιλίσουν" το ριάλιτι, (δείτε εδώ τα αφοπλιστικές δηκλώσεις της Μαρίνας Πατούλη).

Μεταξύ άλλων, ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία τοποθετήθηκαν ήταν και η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας» όπου έδειξε φανερά την ενόχλησή της προς το πρόσωπο της Βίκυς Καγιά.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη για το GNTM 5

«Δεν ξέρω η Βίκυ Καγιά από τη θέση που βρίσκεται που προφανώς δεν είναι ίδια με τη δική μας, δεν ζει μια καθημερινότητα όπως ζούμε εμείς οι τηλεθεάτριες, γιατί την περιέγραψε με μια απόσταση και έναν σνομπισμό. Η καθημερινότητά μας μπορεί να μην έχει πασαρέλα, μπορεί να μην έχει τέτοιες εξάρσεις, είμαστε εργαζόμενες, έχουμε παιδιά, έχουμε πάρει τα διαζύγιά μας.

Για μένα ήταν μια ήττα το διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς επανάσταση, επένδυσα σε κάτι που δεν μου βγήκε, το χρεώθηκα και έφτιαξα τη ζωή μου από εκεί και πέρα. Δεν νιώθω όμως Μπουμπουλίνα και θεωρώ ότι είναι υποτιμητική η περιγραφή της καθημερινότητας και της μέσης Ελληνίδας. Η μέση Ελληνίδα δεν είναι ούτε βυθισμένη σε μια συνήθεια, ούτε έχει αφήσει τον εαυτό της να την σέρνει η συνήθεια. Δεν μου αρέσουν εμένα αυτά να ακούγονται».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη έχει "ξαναχτυπήσει" για το GNTM 5

Την πρεμιέρα του GNTM 5 σχολίασαν στην εκπομπή Πρωινό μας. Στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων θα δούμε και γυναίκες άνω των 40 και των 50, ενώ στο πρώτο επεισόδιο αποθεώθηκε μια 79χρονη γυναίκα ακόμη και περπατώντας με το μαγιό της. Η Αφροδίτη Γραμμέλη λοιπόν, ανέφερε στον αέρα πως θύμωσε πολύ με τα όσα παρακολούθησε.

«Χθες, το επεισόδιο με θύμωσε πάρα πολύ και οφείλω να πω ότι ντράπηκα και ως γυναίκα και ως τηλεθεάτρια, να βλέπω ένα reality να χρησιμοποιεί τη διαφορετικότητα και τη γυναικεία κακοποίηση ως όχημα για την τηλεθέαση. Γιατί για μένα είναι αυτό καθαρά, μην κοροϊδευόμαστε.

Η γυναικεία κακοποίηση και διαφορετικότητα είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Δεν χρησιμοποιούνται στις οντισιόν ενός reality μόδας και μετά ξεχνιούνται. Γιατί αυτές οι γυναίκες, στους προηγούμενους κύκλους έφτασαν μέχρι ένα σημείο. Στο τέλος, λοιπόν, επειδή η κ. Καγιά επανέλαβε πάρα πολλές φορές τον όρο στερεότυπο, φτάνει το στερεότυπο, φτάνει το 1.85 55 κιλά. Το οποίο δεν κάνει και την καριέρα που θα έπρεπε να κάνει μέσα από το GNTM.

Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες ανάμεσά μας και η βοήθεια εκτός από ένα βήμα στο όνειρο, είναι όταν σβήνουν τα φώτα. Το να κάνουμε τους σημαντικούς στη ζωή αυτών των γυναικών, θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, όταν καθόμαστε στην κριτική επιτροπή ενός reality μόδας. Δεν το χρησιμοποιούμε αυτό για την τηλεόραση. Μιλάμε για πολύ σκληρό reality πάντως», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Έλενα Χριστοπούλου, από την πλευρά της, είπε: «Με ενόχλησε η λέξη μονόφρυδο που άκουσα για μία κριτή που είναι εκεί, το οποίο για μένα είναι 100% ρατσιστικό σχόλιο για να το αφήνουμε να παίζει. Είναι σαν να δίνουμε τροφή στον κόσμο να πατήσει επάνω και αυτό να το κάνουμε τραγέλαφο».