Αναστάτωση στο σχολείο του πρίγκιπα George - Απείλησε συμμαθητή του χρησιμοποιώντας...

Τι ακριβώς συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναστάτωση στο σχολείο του πρίγκιπα George - Απείλησε συμμαθητή του χρησιμοποιώντας...

Όπως θα έχετε παρατηρήσει τα παιδιά της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William, δεν είναι και τα πιο ήσυχα, εκτός βέβαια της κόρης τους που είναι μια μικρή κυρία και βοηθάει τα αδέρφια της στα βασιλικά τους καθήκοντα (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο).

Λίγες ημέρες λοιπόν μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, είδε το φως της δημοσιότητας ένα γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση στο σχολείο του πρίγκιπα George, του πρωτότοκου γιου του ζευγαριού.

Η απειλεί που εκτόξευσε ο George σε συμμαθητή του

Ο μεγάλος γιος του William και της Kate πήγε μία μέρα στο σχολείο και μάλλον κάποιος συμμαθητής του τον εκνεύρισε με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει την ιδιότητα του μπαμπά του.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η Katie Nicholl και το βιβλίο της «The New Royals», ο πρίγκιπας George είπε σε ένα παιδί στην τάξη του: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, γι’ αυτό καλύτερα να προσέχεις».

Γιατί λείπει από παντού, ακόμη και από την κηδεία της γιαγιάς του ο μικρός τους γιος

Η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποιήθηκε, με την οικογένεια της να φτάνει στο Αββαείο του Γουέστμινστερ σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης. Ωστόσο, μπορεί να υπήρχε σούσουρο για την εμφάνιση της Μέγκαν στο τελευταίο αντίο, όμως άλλος απουσίαζε.

Τα δυο παιδιά της Κέιτ και του Ουίλιας, έφτασαν κανονικά με τη μητέρα τους στην κηδεία, ωστόσο ο μικρότερο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Σύμφωνα με την Page Six, ο 4χρονος Λούις, ο μικρότερος γιος έδωσε το παρών καθόλου στην κηδεία της προγιαγιάς του και όλοι κατάλαβαν το γιατί, αφού πολλές φορές ο μικρός έχει γίνει viral με τις γκριμάτσες του και την υπερένταση του.