Η Χριστίνα Μπόμπα συνάντησε τη διάσημη σωσία της στο Παρίσι - Πόζαραν σε δημόσια εκδήλωση

Είναι πασίγνωστο μοντέλο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram / @Chrismpo
Instagram / @Chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να μοιράζεται τρυφερές στιγμές μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μεταξύ άλλων, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας η γνωστή influencer η οποία βάφτισε προσφάτως και τις δίδυμες κόρες της στην Μύκονο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο Παρίσι.

Μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Μπόμπα με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση που παρευρέθηκε, είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την διάσημη Ιταλίδα Influencer Chiara Ferragni.

Ωστόσο, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια ακόμη φωτογραφία με την Sara Sampaio η οποία είναι διάσημο μοντέλο και άγγελος της Victoria's Secret, πάθαμε για τα καλά πλάκα με την ομοιότητα που έχουν.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε την σωσία της στο Παρίσι

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για την επανασύνδεση Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργου Μαυρίδη

Στο αεροδρόμιο "τσάκωσε" την Χριστίνα Μπόμπα η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν και η επανασύνδεση του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη στα βαφτίσια των παιδιών τους (δείτε φωτογραφίες).

Μπορεί και οι δυο τους να έκαναν δηλώσεις μετά το μυστήριο, ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν αποκάλυψε πως πάρθηκε η απόφαση να τα βρουν και πάλι μετά τον τσακωμό τους.

«Το πώς τα βρήκαν θα σας τα πουν οι δυο τους γιατί είναι μεταξύ τους αυτά. Ξέρω ότι ήμασταν χαρούμενοι. Ο Σάκης ήταν χαρούμενος που ήρθε ο Γιώργος και πιστεύω και ο Γιώργος χάρηκε που βρέθηκε εκεί», ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα.