Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Στο φως σπάνιες φωτογραφίες από την βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών στη Μύκονο

Ό,τι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το Σάββατο (17/9) που μας πέρασε ήταν μια από τις πιο σημαντικές ημέρες τόσο για τον Σάκη Τανιμανίδη όσο και για τη Χριστίνα Μπόμπα καθώς βάφτισαν τις δίδυμες κορούλες τους, Αριάνα και Φιλίππα στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στην Μύκονο (δείτε εδώ ποιοι είναι οι νονοί τους).

Μάλιστα, για την δικόσμηση το ζευγάρι επέλεξε τις ροζ αποχρώσεις, ενώ ιδιαίτερη πινελιά ήταν διακοσμημένες βουκαμβίλιες στην εκκλησία. Φυσικά, ένα από τα πρόσωπα που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης καθώς τους είδαμε πρώτη φορά μαζί μετά από αρκετά χρόνια μετά από την έντονη διαφωνία τους που είχε καταλήξει σε ένα τηλεοπτικό "διαζύγιο".

Φυσικά, οι αναρτήσεις στα social media δεν έλειψαν μιας και όσοι ήταν καλεσμένοι δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν τρυφερές στιγμές. Μάλιστα, η μητέρα του γνωστού παρουσιαστή πόσταρε κάποιες σπάνιες φωτγορφίες από την ιδιαίτερη ημέρα κι από την άλλη στην ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε την πιο τρυφερή λεζάντα: «Μια από τις πιο όμορφες γιορτές της ζωής μας! Βαφτίσαμε τα κοριτσάκια μας! Πάντα άξιοι οι νονοί μας».

Σπανιες φωτογραφίες από την βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών Μπόμπα - Τανιμανίδη

Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη
Σπάνια φωτογραφία της μητέρας του Σάκη Τανιμανίδη

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Σάκη Τανιμανίδη υπό τη συνοδεία μπουζουκιού - Έπεσαν κάτω και τον χειροκροτούσαν

Τα δυο αγγελούδια τους βάφτισαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στο νησί των ανέμων με 8 συνολικά νονούς, δηλαδή από 4 η κάθε μια. Ανάμεσα μάλιστα στους καλεσμένους βρέθηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης, με τον οποίο φαίνεται πως είναι και πάλι φίλοι (δείτε φωτογραφίες).

Στο γλέντι επικράτησε χαμός. Όλοι ήταν όρθιοι και χόρευαν. ενώ τις εντυπώσεις τράβηξε ο παρουσιαστής με το ζεϊμπέκικο του. Φίλοι και συγγενείς σηκώθηκαν και τον χειροκροτούσαν.

Ωστόσο, στην πίστα για να χορέψουν σηκώθηκαν και η Χριστίνα Μπόμπα με τον πεθερό της. Η Χριστίνα και τον κ. Θανάση έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και αυτό φάνηκε και από το βίντεο που δημοσίευσε η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη.