Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη on air για τον Γιάννη Λάτσιο - «Όταν παντρεύτηκα...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη on air για τον Γιάννη Λάτσιο - «Όταν παντρεύτηκα...»

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή (28/9) εκπομπή είχε μια ιδιαίτερη καλεσμένη, ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη η οποία έδωσε την πρώτη της τηλεοτπική συνέντευξη μετά από την ανακοίνωση πως είναι έγκυος για πρώτη φορά καθώς πλέον είναι στον 7ο μήνα της κύησής της.

Μεταξύ άλλων, όταν έπεσε η συζήτηση αναφορικά για τη δυσκολία να μείνει κάποια γυναίκα έγκυος, η γνωστή παρουσιάστρια εξήγησε πως όταν παντρεύτηκε με τον Γιάννη Λάτσιο, ήταν η πρώτη φορά που πέρασε από τον γιατρό και της είπε να κάνει προγεννετικό έλεγχο.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Η αποκάλυψη της Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη της Συνατσάκη

Δηλώσεις στις κάμερες παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου με αφορμή την έξοδο της σε βραδινή εκδήλωση. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε και για την εγκυμοσύνη της φίλης και συνεργάτιδας της, Μαίρης Συνατσάκη (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της).

Όπως αποκάλυψε ήταν από τους πρώτους που έμαθε για την εγκυμοσύνη της και πως χάρηκε πολύ γιατί ήταν κάτι που η ίδια το ήθελε.

Και πρόσθεσε: «Είναι μια πολύ γλυκιά περίοδος, η Μαίρη το περνάει πολύ όμορφα. Ευτυχώς μετά το πρώτο διάστημα έχει μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το ευχαριστιέται και η ίδια και νομίζω ήταν πολύ έτοιμη για όλο αυτό. Μου το είπε σχετικά πολύ νωρίς. Ήμουν από τους πρώτους γιατί ένιωσε μια ασφάλεια λόγω της δουλειάς ότι με κάποιο τρόπο μπορεί να την προστατεύσω στα project που είχαμε. Γνώριζα ότι ήθελε και χάρηκα μόλις έμαθα τα ευχάριστα».