«Ένας οχετός από μίσος, βία, κακία...» - Ξεσπά η Μαριέλλα Σαββίδου για τα σχόλια που δέχτηκε το trans μοντέλο του GNTM 5

«Όλοι εσείς οι ενάρετοι άνθρωποι...»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Ένας οχετός από μίσος, βία, κακία...» - Ξεσπά η Μαριέλλα Σαββίδου για τα σχόλια που δέχτηκε το trans μοντέλο του GNTM 5

Σε μια ανάρτηση καταπέλτη προχώρησε η γνωστή ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου μετά τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες στα social media η Έβελιν, το τρανς μοντέλο που κατάφερε να πάρει τέσσερα ναι στην οντισιόν του GNTM και να περάσει στην επόμενη φάση.

Η διαγωνιζόμενη κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές και ειδικότερα την Βίκυ Καγιά όταν εξομολογήθηκε την προσωπική της ιστορία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Συνειδητοποίησα πρώτη φόρα ότι έχω γεννηθεί σε λάθος σώμα όταν ήμουν έξι χρονών. Καθόμασταν στον καναπέ με την οικογένειά μου και ξαφνικά ο πατέρας μου με ρώτησε αν αισθάνομαι γυναίκα(δείτε εδώ ολόκληρη την οντισιόν της). Παρ' όλα αυτά πολλοί ήταν εκείνοι που δεν καλοβλέπουν το άνοιγμα στην έννοια του diversity τη φετινή σεζόν και προχώρησαν σε σκληρή κριτική στα social media.

Η ανάρτηση της Σαββίδου προς υπεράσπιση της τρανς Έβελιν του GNTM 5

Έγραψε σε story της στο instagram:

«Να είσαι τρανς, να έχεις καταφέρει κάτι που προϋποθέτει τόλμη και θάρρος, να βγεις δηλαδή μπροστά στις κάμερες και να διεκδικήσεις δημοσίως την πραγματική σου ταυτότητα (λες κι εμείς οι υπόλοιποι, οι “σπουδαίοι και τρανοί” θα αποφασίσουμε αν το δικαιούσαι ή όχι) και να αντιμετωπίζεις στα Social media έναν οχετό από μίσος, βία, κακία και χολή από “σωστούς ενάρετους ανθρώπους” που διάγουν απόλυτα έντιμο βίο».

Η ανάρτηση της Σαββίδου για το τρανς μοντέλο του GNTM 5


Η ηλικία, καταγωγή και το instagram του τρανσέξουαλ μοντέλου που πήρε τέσσερα ναι στο GNTM 5

Στο (26/9) επεισόδιο του GNTM 5 είδαμε πολλά μοντέλα, σε διάφορες ηλικίες, ωστόσο αυτή που κατάφερε να ξεχωρίσει ήταν η Έβελιν, η τρανς διαγωνιζόμενη που συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία της και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, εξασφαλίζοντας έτσι ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση. Όπως είδαμε και παραπάνω πολλοί δυσαρεστήθηκαν με την επιλογή της κριτικής επιτροπής να την περάσουν στην επόμενη φάση, ωστόσο αυτό δεν την πτοεί σε καμία περίπτωση.

Η Έβελιν είναι... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr