GNTM 5: «Μπράβο σου κορίτσι μου» - Συγκίνησε τους κριτές η τρανς Έβελυν

Πέρασε με 4 ναι και είναι έτοιμη για το ID Catwalk

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: «Μπράβο σου κορίτσι μου» - Συγκίνησε τους κριτές η τρανς Έβελυν

Τελευταία παίκτρια στο αποψινό 26/9 επεισόδιο του GNTM 5 ήταν η 28χρονη Έβελυν από την Κύπρο, σκοπός της οποίας είναι να περάσει σε όλα τα τρανς άτομα το μήνυμα να αποδεχτούν τον εαυτό τους και να μην το βάζουν κάτω.

Η ίδια είναι αποφασισμένη να αλλάξει την Ελλάδα και τα στερεότυπά της για αυτό και μπήκε στο πλατό πιο δυναμική και πιο αποφασισμένη από ποτέ. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, δεν έκρυψε την συγκίνησή της και τα δάκρυά της, τονίζοντας πως χάρη στο GNTM είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

«Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι.

Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου… Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά μου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελιν.

Φυσικά, ενθουσίασε και τους 4 κριτές, με την Βίκυ Καγιά στο τέλος της audition να συγκινείται επίσης και να τονίζει πόσο πολύ την θαυμάζει και πόσο περήφανη είναι που θέλει να αλλάξει τα στερεότυπα και τα ταμπού που υπάρχουν παντού.

Σοκ βέβαια έπαθαν νωρίτερα οι κριτές και με μια παίκτρια που ήταν σωσίας της Kendall Jenner!

Η audition της Έβελυν στο GNTM 5

Spoiler: Αυτές είναι οι διαγωνιζόμενες που φτάνουν στην τελική δεκάδα

To GNTM 5 έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Δευτέρα 19/9 και από τότε έχει καταφέρει να στρέψει όλες τις συζητήσεις καθημερινά πάνω του. Πολλοί είναι εκείνοι που κριτικάρουν έντονα την κριτική επιτροπή για τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι στιγμής, αφού σκοπός του φετινού κύκλου είναι να προωθηθεί το diversity, για αυτό άλλωστε και το ηλικιακό όριο έχει διευρυνθεί από 18 έως 88 ετών.

Στην εκπομπή «Open Weekend», αποκαλύφθηκε η τελική δεκάδα του παιχνιδιού και μέσα σε αυτήν δε θα είναι και ηχηρές προσωπικότητες του πέρασαν από την οντισιόν. Μία από αυτές είναι και η κυρία Τίτσα Λάβδα, η 79χρονη, που όπως μάθαμε αποχώρησε μόνη της καθώς είχε τους λόγους της.

Όπως αποκάλυψε στο Open Weekend η δημοσιογράφος, Πένυ Καβέτσου, αυτή τη στιγμή στη βίλα του GNTM βρίσκονται 10 κοπέλες και αύριο θα έχουμε νέα αποχώρηση. Εκκρεμούν φυσικά οι καθιερωμένες επιστροφές. Όσον αφορά τώρα τις παίκτριες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM έχουν γίνει γνωστές οι 9 από τις 10.

Πρόκειται για τις Αλεξία Τράικο, η μάνα και κόρη, Μικαέλα Νόβακ και Μάρα Μάρλη, η Μαρίτα από την Κύπρο, η Βικτώρια, η Νικόλ, η Ζωή, η Εβελίνα και η Έλενα Λυσάνδρου.

TAGS