Στο «Love Island» ο γιος της Μαρίας Μπακόδημου - Οι πρώτες φωτογραφίες από την Τενερίφη

Σε ποιο πόστο θα τον δούμε;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του «Love Ιsland», που θα γίνει αύριο 29/9 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Και μπορεί να έχουμε ήδη γνωρίσει μέσα από τα σποτ του καναλιού τους 10 παίκτες, ωστόσο υπάρχουν και άλλα πόστα, όπως αυτό που θα αναλάβει ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, Νικήτας Αργυρόπουλος που βρίσκεται ήδη στην Τενερίφη και τον είδαμε να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πάντως που θα δούμε στο ρόλο της παρουσιάστριας δηλώνει πανέτοιμη, παρά τις αναποδιές που κλήθηκαν να ξεπεράσουν και προκλήθηκε η αναβολή της πρεμιέρας. Στον αέρα είναι και το τρέιλερ του παιχνιδιού, που αναμένεται να ''ανάψει'' τις συζητήσεις λόγω του τολμηρού του περιεχομένου.

Σε αυτό το πόστο θα δούμε τον γιο της Μπακοδήμου, Νικήτα, στο Love Island

Έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι ο γιος της Νικήτας Αργυρόπουλος πήρε πτυχίο από την σχολή του στην Ολλανδία πάνω στα Media και βρήκε δουλειά στην ομάδα παραγωγής της εκπομπής.

Μάλιστα αν δει κανείς το instagram του βρίσκεται ήδη ένα μήνα στην Τενερίφη και προετοιμάζεται πυρετωδώς για να δούμε ένα καλό αποτέλεσμα στις οθόνες μας.

Aυτά είναι τα ποσά που θα παίρνουν οι παίκτες του Love Island

Mπορεί να βρισκόμαστε μόλις μια μέρα πριν από την πρεμιέρα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως από τη μέρα που κυκλοφόρησαν τα ονόματα των συμμετεχόντων, το ριάλιτι του έρωτα έχει κινήσει την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως είχε γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού, η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει διαγωνιζόμενους για το Love Island, ωστόσο τελικά το ρόστερ έκλεισε και αναμένεται να κάνει πανικό στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το παιχνίδι θα είναι αρκετά διαδραστικό ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, οι παίκτες θα αναγκαστούν να εκθέσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους ζωή, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ριάλιτι. Μόνο που εδώ, στόχος του παιχνιδιού, είναι να ερωτευτούν και να βρουν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Κάπως έτσι, τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα για πολλούς από αυτούς. Μαζί με τα ζόρια όμως έρχονται και οι δυνατοί μισθοί.

Η εταιρεία παραγωγής έχει επενδύσει στο ριάλιτι που στο εξωτερικό κάνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έτσι προσφέρει στους διαγωνιζόμενους κοντά στα... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr