«Η Βρισηίδα δεν νομίζω να...» - Η αναφορά του Σπύρου Μαρτίκα για την συμμετοχή του στο Survivor All Star

Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Η Βρισηίδα δεν νομίζω να...» - Η αναφορά του Σπύρου Μαρτίκα για την συμμετοχή του στο Survivor All Star

Το πρωί της Τετάρτης (28/9) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο ίδιος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 5 μιας και κατάφερε να είναι ένας από τους παίκτες που συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν δίστασε να αναφερθεί και για τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό αναφορικά για το Survivor All Star μιας και ο έκτος κύκλος είναι γεγονός. Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί όπου πρόσφατα είχε και τροχαίο ατύχημα, είναι αποφασισμένος να βάλει μέσα τα πιο hot ονόματα (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα

«Δεν έχει γίνει καμία πρόταση σε κανέναν από τους δυο μας. Η Βρισηίδα δεν νομίζω να με αφήσει να πάω μόνος μου ούτε αυτή θα μπορέσει μακριά μου».

''Έπαιρνε 1000 ευρώ τη μέρα'' - O παίκτης του Survivor που έδωσε ''στεγνά'' ο Σπύρος Μαρτίκας

Το ότι όσο ήταν μέσα στο Survivor ''ήταν στα μαχαίρια'' είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ο λόγος για τον Άρη Σοιλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα που ήταν ένα από τα ζευγάρια του παιχνιδιού που θα μείνουν στην ιστορία για τις κόντρες τους. Ο Μαρτίκας μάλιστα έδωσε σήμερα 24/9 συνέντευξη στο Open Weekend και αποκάλυψε ότι ο Σοιλέδης τους είχε πει ότι έπαιρνε πάνω από 1000 ευρώ τη μέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης Σοιλέδης έφτασε μέχρι τον τελικό, όμως έχασε από τον Στάθη Σχίζα. Μόνο ζημιωμένος δεν βγήκε παρ' όλα αυτά, αφού υπολογίζεται ότι με τα λεφτά που έπαιρνε ξεπέρασε κατά πολύ τα 100.000 που πήρε ο κάτοχος του τίτλου, οπότε από χρηματικής άποψης ήταν εκείνος ένας ''πρωταθλητής΄΄ του παιχνιδιού επιβίωσης.

Δήλωσε στην κάμερα του «Open Weekend»:

«Ακόμα με αυτά ασχολείται ο Άρης. Λυπάμαι. Ίσως η έπαρση και η αλαζονεία του δεν του επιτρέπουν να συνειδητοποιήσει ότι έχασε. Ο Άρης έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Δυόμιση σχεδόν φορές το έπαθλο. Το ξέρει όλος ο κόσμος.

Μας είχε πει βέβαια πόσα παίρνει. 1.000 ευρώ τη μέρα. Το έλεγε ο ίδιος. Ότι ήθελε να κερδίσει το έπαθλο οπωσδήποτε για να το αξιοποιήσει κάνοντας μια νέα καινούργια μεγάλη ζωή μετά τον γάμο του, αλλάζοντας σπίτι» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.