Με μαύρο φόρεμα έξω από μαιευτήριο: Βούρκωσε μπροστά στις κάμερες για την νεογέννητη κόρη της η Άννα Μπεζάν

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με μαύρο φόρεμα έξω από μαιευτήριο: Βούρκωσε μπροστά στις κάμερες για την νεογέννητη κόρη της η Άννα Μπεζάν

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (21/9) η Άννα Μπεζάν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά. Όπως είναι λογικό και οι δυο βιώνουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους καθώς περίμεναν πως και πως να αγκαλιάσουν την νεογέννητη κορούλα τους.

Μεταξύ άλλων, το μεσημέρι της Τετάρτης (28/9) η γλυκιά μανούλα με την κόρη της, πήραν εξιτήριο όπου εκεί τους "τσάκωσε" και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες τους.

Από την άλλη, το πρωί της Πέμπτης (29/9) μέσα από την εκπομπή, «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν και οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού όπου δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους μιας και η Άννα Μπεζάν δάκρυσε για τα καλά.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μπεζάν με τον Δημήτρη Παππά μετά τον ερχομό της κόρης τους

«Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί αγκαλιά»

Το πρωί της Δευτέρας (26/9) η Χριστίνα Παππά παραχώρησε δηλώσεις μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή, «Πρωινό μας» όπου μεταξύ άλλων δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της καθώς ήρθε στον κόσμο το εγγονάκι της.

«Υγεία ευλογία και τύχη να έχει το μωράκι. Τυχερό να είναι. Αισθάνομαι υπέροχα. Η Άννα είναι μια χαρά, πολύ δυνατή. Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί αγκαλιά. Είναι κάτι το απίστευτο, κρίμα που δε μπορείτε να με δείτε. Είναι άλλο πράγμα, σαν να έχω ξανανιώσει. Είναι πανέμορφη, μια κούκλα.

Νόμιζα ότι κρατάω στην αγκαλιά μου άγγελο. Είναι ειλικρινά δυο φορές παιδί μου. Σε κάθε καλό ή άσχημο, είσαι με την οικογένεια. Όταν με το καλό βγουν από το νοσοκομείο και πάνε σπίτι, έτσι και αλλιώς με έχουν ζητήσει και οι ίδιοι για βοήθεια.

Δεν είμαι η παρεμβατική πεθερά που θα πάω με το ζόρι. Το γιαγιά δε μου αρέσει έτσι κι αλλιώς, προτιμώ το Χριστίνα. Όπως ο Δημήτρης τη μητέρα μου δε τη φωνάζει γιαγιά. Το γιαγιά που γίνομαι είναι μεγάλη χαρά, αλλά μου αρέσει να με φωνάζει Χριστίνα. Η χαρά είναι μεγάλη, δε φαντάζεστε το κλάμα και τη συγκίνηση».