Συγκινήθηκε μπροστά στις κάμερες η Χριστίνα Παππά μετά από τον ερχομό της εγγονής της - «Θα έχει το όνομά μου»

«Με ενδιαφέρει να είναι γερό και τυχερό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινήθηκε μπροστά στις κάμερες η Χριστίνα Παππά μετά από τον ερχομό της εγγονής της - «Θα έχει το όνομά μου»

Το πρωί της Πέμπτης (29/9) μέσα από την εκπομπή, «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Άννας Μπεζάν η οποία "λύγισε" μόλις αναφέρθηκε για την νεογέννη κορούλα της, (δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε).

Από την άλλη, τόσο η γλυκιά μανούλα, όσο και ο σύντροφός της δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους καθώς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού ο ερχομός της ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Φυσικά, στο πλευρό τους έχουν και την Χριστίνα Παππά η οποία έγινε πρώτη φορά γιαγιά. Έτσι, δεν δίστασε και η ίδια να παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα όπου βούρκωσε για τα καλά.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Παππά για την νεογέννητη εγγονή της

«Είναι υπέροχα τα συναισθήματα από μαμά που έγινα γιαγιά. Χαρά, συγκίνηση, ευτυχία και είναι τα ωραιότερα συναισθήματα του κόσμου. Θα έχει το όνομά μου. Όπως και να το έλεγαν δεν θα με ενδιέφερε. Με ενδιαφέρει να είναι γερό και τυχερό. Η πρώτη συνάντηση με την εγγονή είναι απίστευτο».

Η πρώτη αντίδραση της Χριστίνας Παππά όταν έμαθε πως θα γίνει γιαγιά

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) η Χριστίνα Παππά. Η ηθοποιός που βιώνει μια δύσκολη περίοδο μίλησε μεταξύ άλλων και για το εγγονάκι της που θα έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο ενώ αποκάλυψε και τα πρώτα της συναισθήματα όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη.

«Θα είμαι και αυστηρή και φιλική με το εγγόνι μου. Χαίρομαι. Είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής. Μόλις γεννηθεί θα μου δώσει μεγάλη χαρά. Εγώ έχω ζήσει τη ζωή μου, είμαι πολύ χορτασμένη γυναίκα, έχω δει πράγματα και προσέχω αυτά τα πράγματα να μην συμβούν. στα δικά μου τα παιδιά. Στην ανιψιά μου και στο εγγόνι μου που θα έρθει.

Εντάξει το πώς έγινε για εμένα ήταν σοκ στην αρχή, γιατί ήταν κάτι πολύ γρήγορο. Επειδή θέλεις το παιδί σου να είναι καλά, βέβαια θα μου πεις καμία σχέση, άλλοι είναι χρόνια και χωρίζουνε, στην αρχή τους είπα σκεφτείτε το. Αλλά επειδή αυτή ήταν η απόφασή τους και ο Δημήτρης ήταν κάθετος, δεν μου έμενε παρά να δώσω την ευχή μου. Ο Δημήτρης είναι ένα πολύ συναισθηματικό και δοτικό παιδί. Έχει φτάσει 36χρονών κάποια στιγμή θα γινόταν», είπε χαρακτηριστικά η η Χριστίνα Παππά.