«Άντε με...» - Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Έχει μιλήσει πολλές φορές για αυτό το ζευγάρι...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Άντε με...» - Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Στη σημερινή εκπομπή της «Super Κατερίνας» παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων και αποκλειστικό θέμα σχετικά με τον επερχόμενο γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Η Κατερίνα Καινούργιου, που γνωρίζει πολύ καλά το ζευγάρι, αφού διατηρούσε σχέση με τον Σταθοκωστόπουλο στο παρελθόν, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στους ίδιους αλλά και στον εαυτό της.

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφόρησαν γύρω από αυτό τον γάμο, και ενώ οι πάντες μιλούσαν για πολιτικό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας υπάρχει και ένα σενάριο ανατροπής, που αντικρούει τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Ας αναμένουμε λίγο λοιπόν και ο χρόνος θα το δείξει.

Οι ευχές της Καινούργιου για τον γάμο του Σταθοκωστόπουλου και της Σπυροπούλου

Σχολίασε λοιπόν η παρουσιάστρια μετά το ρεπορτάζ:

«Καταλαβαίνουμε ότι ο πρώτος γάμος θα είναι πολιτικός, μετά είπαμε θα κάνουν κάτι μεγάλο, έναν θρησκευτικό γάμο, με το καλό να τους έρθει και το μωράκι», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Άντε με το καλό και στα δικά μας οι ελεύθερες».

Γιατί είχε χαλάσει το ειδύλλιο Καινούργιου - Σταθοκωστόπουλου

Την Τετάρτη 7/9, η Κατ Κεν με αφορμή τις πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας με φουσκωμένη κοιλίτσα, έκανε νέες αποκαλύψεις τόσο για τη σχέση που είχαν, όσο και για την πρώτη γνωριμίας της εγκυμονούσας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Χαίρομαι πολύ για τον Βασίλη. Έχουμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Δεν έχεις κάτι να πεις στην πορεία. Αν τον δω έξω θα τον χαιρετήσω. Ήταν μια σχέση πιο μικρή. Δεν ήταν μια σχέση που με έχει σημαδέψει όπως η τελευταία μου σχέση που ήταν πιο έντονη για μένα και πιο σημαντική.

Εγώ τους είχα γνωρίσει. Εγώ έκανα παρέα με την Κωνσταντίνα τότε στον Alpha. Τότε είχε μια άλλη σχέση. Δεν βγαίναμε ζευγάρια γιατί ο άλλος κύριος που είχε σχέση η Κωνσταντίνα δεν έβγαινε πολύ έξω. αίρομαι που τον βλέπω καλά. Ήταν το όνειρό της να γίνει μαμά, πάντα το έλεγε. Και ο Βασίλης ήθελε να κάνει οικογένεια οπότε βρήκε ο ένας τον άλλον. Είναι και καρμικό. Τα ακούει ο μπαμπάς μου που δεν τον ήθελε καθόλου!» είπε η Κατερίνα.