«Είχα έρθει σε μια εκπομπή σου και...» - Η δημόσια συγγνώμη του Κώστα Αποστολάκη στην Φαίη Σκορδά

«Σε είχα ρωτήσει αν...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Είχα έρθει σε μια εκπομπή σου και...» - Η δημόσια συγγνώμη του Κώστα Αποστολάκη στην Φαίη Σκορδά

Ο Κώστας Αποστολάκης ο οποίος είχε προκαλέσει αίσθηση με την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό (δείτε εδώ τί συνέβη) βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης (29/9) στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να πει ένα δημόσιο "συγγνώμη" στην Φαίη Σκορδά καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά, σε παλιότερή της εκπομπή της είχε κάνει μια άκρως αδιάκριτη ερώτηση.

Το δημόσιο "συγγνώμη" του Κώστα Αποστολάκη στην Φαίη Σκορδά

«Σου χρωστάω μια συγγνώμη γιατί είχα έρθει σε μια εκπομπή και σου είχα φερθεί άσχημα. Και εγώ θα το είχα ξεχάσει αλλά με αυτή την ψυχολογία και με αυτή τη ζωή που κάνω το θυμάμαι. Η συνείδηση καθαρίζει και φέρνει όλα τα πράγματα που έχεις κάνει λάθη και πρέπει να ζητάς συγχώρεση.

Για αυτό σου ζητάω συγγνώμη. Σε είχα ρωτήσει αν είσαι έγκυος. Ήσουν και δεν το είχες πει. Τι να πω, η παύση είναι απάντηση προς τους τηλεθεατές. Είσαι ένας πάρα πολύ όμορφος άνθρωπος και έχεις πολύ καλή αύρα, καλή ενέργεια. Κοίτα να μη τη χάσεις. Όποιος σε πολεμάει να ξέρεις ότι το μισό κακό όταν το καταλαβαίνεις και το δέχεσαι είναι δικό σου. Η ελπίδα είναι τεράστια λέξη.»

Λίγα λόγια για τον Κώστα Αποστολάκη

Ο Κώστας Αποστολάκης γεννήθηκε το 1969 στη Κρήτη όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Πειραϊκού Συνδέσμου. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο από τη τηλεταινία Φανή στην ΕΤ1.

Ακολούθησαν οι συμμετοχές στις σειρές Μάμα Μία (1991), Κλειστά Παράθυρα (1992-1993), Πάθος (1993), Το δις εξαμαρτείν (1995) κ.ά..Τη δεκαετία 2000-2010 έλαβε μέρος σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης μεταξύ των οποίων Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς, Βότκα Πορτοκάλι, Η Λίμνη των στεναγμών, Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ, Δι$ Μαδιάμ.

Τις σεζόν 2009-2012 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά Η Ζωή της Άλλης. Το 2015 πρωταγωνίστησε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη Εθνική Ελλάδος ενώ τη σεζόν 2015-2016 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά Μάλιστα, Σεφ!.